Pe repede înapoi – S10/23

0

Play-off-ul la fotbal feminin va fi transmis pe ProArena. Eu zic că merită să îl puneți în calendar, cu siguranța e mai spectaculos decât plictiselile din SuperLigă.

Problemele Barcelonei par mai mari decât se credea la început. Vineri au fost acuzați de corupție și de aici situația devine extrem de complicată.

Deși mai toată lumea era sigură că Sepsi v Craiova (aia mică) va rămâne 3-0 iată că lucrurile s-au schimbat la Comisia de Recurs. Meciul se rejoacă integral. Nu am văzut ca acea comisie să recomande ceva care să evite pe viitor o astfel de situație, așa că pare că avem o victorie a grobianismul, xenofobismului pe stadioanele din fotbalul românesc (deși nu e). Eu zic că de acum încolo galeriile echipelor știu ce au de făcut: echipa favorită e condusă? No problem, scandări xenofobe și meciul se rejoacă integral. Hai băieți, se poate!

Hertha Berlin are un nou investitor. Berlinezii intră, alături de Sevilla, Genoa, Vasco da Gama, Standard Liege, RedStar și Melbourne Victory, în portofoliul 777 Partners. Evident, regula 50+1 e în vigoare așa că americanii nu sunt majoritari. E interesant cum va evolua situația, Hertha este momentan cu un picior în Zweite.

Gary Lineker a avut niște păreri despre politica guvernamentală privind imigrația și BBC a considerat că nu se face să-l supărăm pe șefu’. L-au suspendat, acțiune ce a dus, normal, la reacțiune: majoritatea prezentatorilor s-au solidarizat cu Gary și nu s-au prezentat la treabă, fapt ce a dus la niște emisiuni mai simple pe BBC. Acum se pare că va reveni după ce directorul BBC și-a cerut scuze și a promis că se vor ”reciti” ghidurile pentru social media.

Farul lui Hagi e campioana sezonului regulat din SuperLigă. Datorită chestiunii de mai sus încă nu știm toate cele 6 trupe care vor juca playoff-ul, așteptăm rejucarea dintre Sepsi și Craiova 1948.

Încă un nou stadion în România, la Pitești. Sărim bine peste un miliard de euro băgați în stadioane în ultimul deceniu. Nu, nu investiți, ci băgați, cheltuiți.

Oana Simion și-a lansat propriul blog, Court Chronicle. De urmărit.

Scumpe tricourile FCSB. Aici găsiți mai ieftin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.