Champions League 2022-2023: Ziua 17

0

Începe returul optimilor de Champions League și doar Benfica și Real Madrid pot spune că au calificarea în buzunar.

Benfica v Brugge. După un 2-0 destul de clar în deplasare, Benfica nu ar trebui să aibă probleme cu calificarea și nici cu victoria. Sunt într-o formă excelentă (4 victorii consecutive) iar Brugge se chinuie cu Cercle sau, mai rău, sunt călăriți de o echipă aflată la retrogradare. Benfica -1 sau ceva mai îndrăzneț: Benfica to Win & Over 6.5 Corners & Benfica Over 3.5 Corners & Over 1.5 Goals & Under 5.5 Cards.

Chelsea v Dortmund. Aici lucrurile sunt complicate: Dortmund a reușit o victorie scurtă acasă dar cum golul din deplasare nu mai contează, trebuie să facă față presiunii de pe Stamford Bridge. Care Stamford Bridge a răsuflat ușurat în uichend la prima victorie a favorților în ultimele 7 meciuri. Perioadă complicată pentru Potter și ai lui, campionatul e pierdut, primele 4 locuri sunt cam departe, condiția esențială a planului lui Boehly e departe de a fi îndeplinită. Dortmund are o serie incredibilă de 10 victorii consecutive, serie care i-a propulsat spre vârful Bundesliga și cu prima șansă la calificare în UCL.

Chelsea nu se poate baza pe Mount, Azpi și Thiago Silva. Potter a intrat cu un 3/4/3 în meciul cu Leeds și am impresia că va rămâne la această distribuție. Joao Felix, Havertz și Sterling va fi linia cu care vor încerca să întoarcă soarta calificării. Drtmund l/a pierdut pe erul din tur, Adeyemi, culoar pentru Reus să intre în primul 11. Altfel, nu au nimc recent și important pe lista accidentaților.

Dortmund nu pierde acest meci (cotă frumoasă) sau un mix eclectic: Dortmund +1.5 & Under 6.5 Cards & Under 3.5 Goals & Over 7.5 Corners.

Game on!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.