UEFA Europa League 2022-2023: Ziua 2

0

Grupa A

Arsenal, PSV, Bodo, Zurich.

Se joacă doar Bodo v Zurich, un meci în care sperăm să vedem nişte goluri. Că nu cred că vreuna dintre trupe are aspiraţii mai înalte de locul III. Over 3.

Grupa B

Dinamo Kiev, Rennes, Fenerbahce, AEK Larnaca.

Dinamo Kiev v Larnaca. Nea Mircea are ocazia să mai dreagă busuiocul aşa că mă aştept la o ofensivă continuuă din partea ucrainienilor. Fener merge în Franţa, la Rennes, dar nu le dau multe şanse, francezii par în formă. Kiev -1 şi Rennes to win.

Grupa C

AS Roma, Ludogorets, Betis, HJK.

Roma v HJK. Aceeaşi oportunitate şi pentru nea Jose de a mai spăla ruşinea înfrângerii din Bulgaria. Betis v Ludogorets pare a fi un meci de antrenament pentru spanioli. AS Roma -1 şi Betis -1.

Grupa D

Braga, Malmo, Union Berlin, USG.

Braga v Union e unul dintre cele mai tari meciuri ale serii. Şi parcă aş merge pe nemţi, par mai în formă. USG îi primeşte pe suedezii de la Malmo şi mă aştept ca belgienii să domine. Nu sunt foarte sigur de victorie. Union DNB şi BTS în Belgia.

Grupa E

Man United, Real Sociedad, Sheriff, Omonia

Pentru prima oară în istorie Man United joacă cu o echipă din Moldova. Şi e o oportunitate să mai atenueze înfrângerea din prima zi, asta dacă vor să meargă mai departe în UEL. Real Sociedad v Omonia se anunţă un meci “one sided”. United -1, Sociedad -1.

Grupa F

Lazio, Feyenoord, Midtjylland, Sturm Graz

Midtjylland v Lazio se anunţă un meci interesant. Or fi italienii echipa mai bună dar nu strălucesc în deplasările europene. Feyenoord v Sturm Graz e un alt meci care pare dezechilibrat dar mă tem că olandezii vor fi întinşi bine de austrieci. Midtjylland +1 şi Feyenoord & Over 1.5.

Grupa G

Olympiakos, Qarabag, Freiburg, Nantes.

Oly v Freiburg – grecii nu prea au de ales după înfrângerea cu Nantes. Freiburg e pe val şi cred că grecii vor avea mari probleme în meci. Nantes merge la Qarabag şi deja s-au plâns de zbor, de oboseală. Va fi greu pentru ei dar nu atât de greu pe cât văd bookmakeri. Freiburg +0.25 şi Nantes +0.5.

Grupa H

Steaua Roşie, Monaco, Ferencvaros, Trabzonspor.

Trabzon v Steaua Roşie – meciul perdantelor din prima etapă, un meci greu de estimat. Monaco v Ferencvaros, ungurii au moralul ridicat după victoria cu turcii (în zece oameni!) aşa că îi văd în stare să-i alerge un pic pe francezi. Steaua Roşie +0.5 şi Monaco & Over1.5.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.