Champions League 2021-2022: Ziua 20

0

După seara de ieri ne întrebăma dacă vor continua surprizele sau lucrurile se aşează pe făgaşul normal.

Juventus v Villarreal

Meciul tur s-a terminat 1-1 şi e cunoscut ca “meciul în care a debutat Vlahovic. Şi ce gol!”, un meci în care un Juventus cu mari probleme de lot a reuşit să nu piardă. Acum lucrurile par un pic altfel, Villarreal are mai multe probleme de lot şi merg pe Allianz Stadium unde Juve are o linie aproape perfectă (8-2-0 în ultimele 10 meciuri). Allegri are ceva mai mulţi oameni la dispoziţie şi mă aştept să fructifice acest avantaj.

Juve to qualify şi / sau Over 2.5 sunt alegerile noastre. Prietenii de la EBT ne propun: sub 9.5 cornere; sub 27.5 faulturi; sub 5.5. cartonaşe.

Lille v Chelsea

În ciuda problemelor off-the-pitch, Tuchel a reuşit să ţină trupa aproape şi să scoată două victorii (de când a început saga lui Mister A.). Nu suntem siguri cu ce mijloc de transport au ajuns englezii la Lille dar suntem siguri că vor ţinti din nou victoria. Chilwell e accidentat. Le dedicam mai jos o melodie.

În ciuda înfrângerii de la Londra, lui Lille se pare că i-a priit deplasarea şi meciul: de atunci au două victorii şi un egal, cu 0 goluri primite. Renato Sanchez e accidentat.

Greu de estimat dacă vânzoleala din jurul clubului începe să-i afecteze pe jucători. Nu ar trebui, până în vară mai e mult şi în mod normal Chelsea nu ar trebui să piardă. Dar nu ştiu dacă pot câştiga.

Lille +0.75 e alegerea noastră. EBT propune: sub 23.5 şuturi; sub 8.5 şuturi pe spaţiul porţii.

Dedicaţia pentru Chelsea. “The blue bus is callin’ us, the blue bus is callin’ us. Driver, where you takin’ us?”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.