Champions League 2021-2022: Ziua 10

0

Ieri seară lista cu echipe calificate în optimile UCL a fost completată cu Man United (2-0 la Villareal) şi Chelsea (4-0 cu Juve). Englezii mai asteaptă un punct de la Man City ca să fie cu toate cele 4 echipe în optimile de finală.

Besiktas v Ajax

99.9% Ajax este calificată de pe primul loc, chiar dacă pierde ambele meciuri. Besiktas nu mai are nicio şansă la vreo competiţie europeană, aşa că avem premisele unui meci extrem de relaxat. Cum turcii sunt încă în criză nu mă aştept să mişte prea mult în front. Maxim de un gol. mergem pe BTS & O2.5. Prietenii de la ExtravagantBettingTips e categoric: Besiktas peste 42.5% posesie.

Inter v Şahtior

Inter tocmai a câştigat un meci extrem de important în uichend, cu Napoli, “strângând” diferenţa la 4 puncte faţă de primul loc. Pe valul ăsta îi primesc pe cei de la Şahtior pentru a-şi asigura calificare în UCL. Dacă e să ne uităm la ce au marcat în grupă vedem că Şahtior are un singur gol marcat, în deplasarea de la Madrid, Inter are 6, toate date lui Şeriff. În ultimele 6 meciuri Inter are doar un singur meci în care nu a primit aşa că… Prietenii de la ExtravagantBettingTips ne propun Inter peste 46.5% posesie, semn că şi ei văd că Şahtior ar mişca ceva în meciul ăsta. Inter to win, Under 6.5 Cards, Over 7.5 Corners, Over 1.5 Goals.

Atletico Madrid v AC Milan

În tur, AC Milan plecase ca din tun, marcând şi dominând prima jumătate de oră. Asta până când încinsul Kessie a fost trimis la vestiare de Cakir. De acolo s-a cam rupt aţa pentru oamenii lui Pioli dar victoria lui Atletico a venit greu, cu penalty în prelungiri. Acum, situaţia e destul de complicată pentru AC Milan: orice în afară de victorie le distruge şansa de a merge în optimi. Atletico ar avea şi opţiunea unui egal în cazul în care oamenii lui Klopp nu fac rabat la ofensivă şi bat Porto. Nici Atletico şi nici AC Milan nu au prestaţii strălucite în competiţie dar Atletico e şi într-o criză de formă (2-3-1). AC Milan au doar 2 puncte în ultimele 3 meciuri, şi ei par că se scufundă. În mod normal Simeone şi ai lui ar trebui să ia 3 puncte din meciul ăsta. Atletico -0.75.

Club Brugge v RB Leipzig

Cum nu mai au nicio şansă la optimi, duminică meci tare cu Leverkusen şi mulţi jucători indisponibili, mă aştept ca RB Leipzig să facă o plimbare de plăcere. Nu-i vorbă că se vor da la o parte ci că mai degrabă vor aborda meciul fără presiune. Brugge nu are nicio problemă de lot şi pentru ei o prezenţă în UEL e de dorit. La o adică, dacă lucruile merg bine în etapa asta în decembrie vor juca la Paris cu calificarea pe masă. Singurul semn de întrebare e forma cam slabă a lui Brugge în ultimele 3 meciuri dar e oarecum de înţeles dacă ne uităm peste meciuri şi adversari. Brugge +0.75.

Liverpool v FC Porto

Liverpool e calificată de pe primul loc şi nu cred că mai pune preţ pe meciul ăsta, Klopp va roti pentru a evita super încărcarea pe 11-le de bază. Feţe noi, dornice de afirmare, genul care “muşcă” din adversar. Porto are nevoie de victorie, un egal îi ajută doar în cazul în care Atletico nu bate Milanul. S-ar putea să vedem două feţe ale portughezilor. Liverpool to win & Over 1.5.

Man City v PSG

Meciul serii, #OilClasico. În tur, oamenii (încă ai) lui Poche au trecut scurt şi relativ lejer de cei ai lui Pep. 2-0 la capătul unui meci în care englezii au dominat iar francezii au dat pe contra atac. Întrebarea e dacă va mai merge traba tot la fel şi în seara asta, dacă Pep a înţeles unde să apese. Pentru francezi e important să câştige aici dacă vor locul I dar nu ştiu cât de motivaţi vor fi unii dintre jucători, în contextul dorinţei lui Poche de a pleca de la echipă. Să nu cumva să i se facă loc (vânt) argentinianului cu o prestaţie mai subţire. Ah, să reţinem un aspect: Man City a încasat 7 goluri în cele 4 meciuri de UCL de până acum. Over 1.5 & Over 1.5 cards Each Team.

Şeriff v Real Madrid

La ora meciului probabil că cei de la Real Madrid vor fi pe locul II în grupă aşa că nu văd nicio şansă pentru transnistreni. “Surprizele” din debutul competiţiei şi-au trăit traiul şi au adus mălaiul, o victorie la minim 2 goluri diferenţă e ceva normal. Sheriff O2.5 cornere & Sheriff O1.5 cartonaşe plăteşte bine (peste 2.35).

Sporting v Dortmund

The match, aici se joacă accesul în optimi. Sporting are mai apoi meci la Ajax şi chiar dacă olandezii sunt deja calificaţi nu cred că cineva de la Sporting consideră acel meci unul din care pot scoate puncte. În tur a fost 1-0 pentru Dortmund aşa că portughezii au de muncit pentru victoria cu 2 goluri care i-ar trimite în optimi. Haaland, Hummels sunt printre cele mai cunoscute nume de lista de absenţi dar lista e mai lungă. Iar când vine vorba de deplasări, Dortmund nu e cea mai de încredere trupă. Un meci dificil, care se va încinge la un moment dat, portughezii ştiu că un egal e frecţie la picior de lemn, nemţii având ultimul meci cu Besiktas, acasa. Sporting DNB.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.