Europa League 2021-2022: Ziua 1

0

Trece la treabă şi cea de a doua competiţie UEFA (începe şi Conference League, cea de a treia, dar momentan o lăsăm în pace) şi aruncând un ochi pe lista de meciuri am remarcat câteva întâlniri interesante.

Betis Sevilla v Celtic. Betis a început prost campionatul dar nici cu Celtic nu îmi este ruşine. Betis a ajuns aici direct, Celtic a trecut prin calificări şi a pierdut în deplasarea de la Alkmaar. 1&O1.5

Dinamo Zagreb v West Ham. Zagreb a picat aici din UCL, ieşind la performerii primei etape, Sheriff. În mod normal aş merge pe West Ham dar nu ştiu cât de mult se vor agita ebglezii în UEL. 1X.

Galata v Lazio. Meci frumos, sper. Turcii au de demonstrat că încet, încet revin la ce erau odată, Lazio se implică de obicei şi în UEL. Over.

Leicester v Napoli. Cred că e meciul serii. Leicester a fost o nucă tare pentru Man City (şi asta e o performanţă, întrebaţi la Leipzig), Napoli a dat de pământ cu Juve. Moral bun la ambele, merge de un Over.

PSV v Real Sociedad. Olandezii au căzut din UCL, altfel merg brici. Sociedad a debutat cu stângul la Barca dar a înşirat 3 victorii consecutive. Va fi interesant, PSV atacă în valuri, Sociedad ştie să se apere. Over.

Rangers v Lyon. Alt meci super interesant, oamenii lui Stevie G au căzut din UCL (la Malmo) dar altfel merg bine, au chiar şi o victorie cu Celtic. OL a început rău sezonul dar parcă au mai prins culoare în obraji în ultimele 2 meciuri. Rangers.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.