Europa League 2020-2021: Ziua 3

0

Astă seară avem ultimul meci din turul fazei grupelor UEL. Ne-au atras atenţia următoarele partide (în seara asta avem ceva mai multă marfă de calitate decât în ziua 2):

De la 19.55

Benfica v Rangers. Surprinzător, Benfica a fost călcată în picioare de Boavista (în uichend) cu un 3-0 sec. Înfrângerea asta vine după o serie de 7 victorii consecutive, două dintre ele în primele două etape UEL. Rangers e red-hot, are 9 victorii consecutive, în ultimele 6 neprimind gol! Stevie G pare că a găsit o formulă care îi aduce victorii pe linie (de altfel în campionat conduce autoritar). Meci de gală pentru această grupă şi mă aştept ca echipele să nu se menajeze cu vreun egal de salon. 1X & O2.5

Ludogoret v Spurs: “Mă tot întrebaţi de ce nu joacă un jucător sau altul. Uite, de asta!” grăit-a cu năduf Jose după înfrângerea de la Antwerp. Atunci a intrat cu echipa a doua iar jucătorii s-au cam făcut de ruşine. Cum nu prea mai e loc de întros, cred că portughezul va arunca pe teren un 11 cât mai aproape de cel mai bun, îi trebuie victorie aici ca să nu cumva să rateze calificarea. Iar Ludogoret pare un adversar facil, în UEL a marcat în ambele meciuri dar a sfârşit cu 0 puncte. Spurs -2.

AS Roma v CFR. Roma are un început de sezon decent, cu o linie bună în clasament şi 4 puncte în UEL. Aceste 4 puncte vin dintr-o victorie cam chinuită cu elveţienii de la YBB şi un egal mizerabil, acasă, cu CSKA – parcurs nu foarte solid. În general marchează şi primeşte cu regularitate. CFR merge la Roma cu poza lui Culio pe autocar sperând să timoteze gazdele 🙂 Un meci pe gustul lui Petrescu, atunci când nu e favorit se simte ca peştele în apă. Deşi nu pare, cred că va fi un meci deschis. O2.5.

De la 22.00

AC Milan v Lille. Italienii sunt pe val în acest debut de sezon, efectul Zlatan e extrem de puternic. Nici Lille nu e mai prejoc, locul I în Ligue 1 şi 4 puncte în grupa UEL. Au ghinion în meciul cu Celtic, asediul din a doua repriză nereuşind sp anuleze debutul prost de partidă. La asta mă gândesc când mă uit la meciul lor cu AC Milan: dacă încep prost nu vor mai avea şansa unui atac furibund în a doua repriză. 1 & O1.5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.