Champions League 2020-2021: Ziua 7

0

Pentru următoarele 5 luni am terminat-o cu fotbalul la nivel de naţionale. Asta e informaţia care contează, asta e vestea bună.

Revenim cu setul doi al grupelor UCL şi azi avem meciuri din a doua parte a tabloului.

Grupa E

Standings provided by SofaScore LiveScore

Rennes v Chelsea. Două trupe aflate pe trenduri diferite: francezii au pierdut 5 din ultimele 6 meciuri şi trec printr-o perioadă mizerabilă în timp ce oameni lui Lampard au 5 victorii în ultimele 6 meciuri şi doar un gol primit (dar se gol!). Oricât s-ar da peste cap francezii nu îi văd făcând mare lucru în faţa lui Timo. Chelsea to win to nil pare interesant.

Krasnodar v Sevilla. Aici avem o situaţie similară cu cea de la Rennes, cu gazdele în vrie (1-0-5) şi oaspeţii pe val (4-0-2). În tur, ruşii au condus cu 2-0 relativ repede dar Sevilla a revenit şi în 10 au dat lovitura, întorcând meciul la 3-2. Dur pentru ruşi, mă gândesc că amărăciunea de după acel meci nu a trecut. Sevilla are nişte probleme de lot (portar, Navas, Escudero) şi îinând cont că nu e o echipă de deplasare (doar o victorie în acest sezon) mă aştept ca ruşii să nu piardă. Pentru siguranţî mergem cu Krasnodar +1.

Grupa F

Standings provided by SofaScore LiveScore

Dortmund v Brugge. Nemţii au tranşat rapid meciul tur, după jumătate de oră având 3-0. Nu a trecut atât de mult timp de atunci, prea multe nu s-au schimbat aşa că nu văd alt deznodământ. Poate nu va fi aşa de rapidă execuţia, poate nu aşa de elocventă ca în tur dar nu îi văd pe Dortmund dând cu piciorul celor 3 puncte. Dortmund O1.5 & O5.5 cornere plăteşte 2.4. Not too bad.

Lazio v Zenit. Ultima şansă a celor de la Zenit de a se bate pentru calificarea în optimi. Fără victorie la Roma nu mai au practic şanse la locul II. Şi au ceva şansă, Laziio e dată peste cap de saga testărilor Covid19. Adevărat, au mai revenit jucători dar tot le lipsesc Strakosha, Luiz Felipe şi Savic. BTS and O2.5.

Grupa G

Standings provided by SofaScore LiveScore

Dinamo Kiev v Barca. S-or fi supărat oamenii de la Barca pe nea Luce că văd că nu l-au mai lăsat pe Messi să meargă la Kiev. Le-o fi teamă că rămâne să fie antrenat de Il Luce? Hmm… Barcelona semnalizează că o doare la başcheţi de aceste meci, pe lângă lunga listă de indisponibili au decis să îi ţină acasă pe Messi şi De Jong. Kiev +0.75.

Juve v Ferencvaros. Nimic de comentat aici, ungurii sunt la vreo 2 clase sub nivelul minim acceptat în UCL. În tur a fost (lejer) 4-1, nu văd de ce ar fi altfel în seara asta. Juventus to Score 2+ Goals; Juventus 5+ Corners & Ferencvaros 2+ Cards.

Grupa H

Standings provided by SofaScore LiveScore

Man United v Basaksehir. După meciul tur s-a umplut netul de instantanee cu “impecabila” defensivă a lui United, şi nu puţine au fost vocile care au suspectat defensiva englezilor de “omenie” la adresa colegilor turci. United vine după un meci lejer, cu WestBrom, în timp ce Basa vine după unul intens, cu Besiktas. Probabil că Maguire şi Lindelof vor fi un pic mai atenţi, de data asta, şi vom asista la o victorie de rutină a lui Man United. Nu de alta dar adversarii sunt aproape. MU to Win & MU to score O1.5 & O7.5 corners în Match.

PSG v RB Leipzig. Meciul serii, pentru PSG meci de calificare. De pierd aici e gata sezonul de UCL şi cred că şi contractul lui Tuchel. În tur au fost făcuţi de ruşine de redbulşi după ce începuseră bine, cu gol marcat şi penalty ratat. Cheia meciului e la tripleta Orban, Upamecano, Konate. Mai ales la Upamecano cel care poate face un meci imperial imediat după unul în care îţi vine să-l schimbi în minutul 20. PSG tocmai ce au luat 3-2 de la Monaco după o repriză a doua dominată magistral de Cesc Fabregas (rezervă la Monaco!). BTS, O2.5 & 1 or More Cards for Each Team.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.