Champions League 2020-2021: Ziua 6

0

35 de goluri s-au marcat ieri seară, o adevărată seară de UCL. Nu prea s-au iertat combatantele 🙂

Să vedem ce avem azi, poate ne desfătăm tot cu 30+ goluri.:

Grupa E

Chelsea, Rennes, Sevilla, Krasnodar

Standings provided by SofaScore LiveScore

Chelsea v Rennes. Criticat de “exegeţii” săi că primeşte prea multe goluri, Lampard a strâns şurubul de la mijloc în jos, în căutarea unei formule care să-i aducă pe 0 la capitolul goluri luate. A reuşit ceva, nici un gol primit în ultimele 4 partide, şi dacă în primele 2 meciuri (cu echipe considerate dificile) nici nu a marcat, în următoarele 2 (cu echipe facile) a marcat de 7 ori. Cum Rennes cade în a doua categorie mă aştept ca Chelsea să nu aibă probleme în a câştiga meciul. La 0.

Sevilla v Krasnodar. De nu ar fi fost victoria chinuită cu Rennes, Sevilla s-ar fi aflat la capătul unei serii de 6 meciuri fără victorie. Perioadă slabă a spaniolilor, se suprapune peste o perioadă la fel de proastă a ruşilor: trei înfrângeri consecutive, fără gol marcat în ultimele două meciuri. ne aşteaptă un meci strâns, Sevilla nu vrea să facă vreun pas greşit, Krasnodar ar vrea mai mult dar nu cred că pot. U 3.0.

Grupa F

Brugge, Dortmund, Lazio, Zenit.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Zenit v Lazio. Până să se vadă cu Brugge, Zenit traversa o perioadă destul de bună. Au pierdut acasă cu belgienii şi ceva s-a rupt: au mai urmat două înfrângeri de zici că belgienii le-au legat cununiile. Lazio pare că a ieşit din gaura de la începutul lui octombrie având 3 victorii şi un egal în ultimele 4 meciuri, cu gol marcat/primit în toate cele 4 meciuri. Pentru e Zenit e do or die, Lazio nu cred că va avea probleme să marcheze. BTS & O2.5.

Brugge v Dortmund. Brugge a început bine campania UCL, 4 puncte din 2 meciuri şi pot fi amărâţi că nu au 6 – i-au prins pe Lazio cu un lot foarte subţire dar nu au putut scoate mai mult de un egal. De remarcat că ritmul impus de UEFA începe să fie sufocant pentru belgieni, au dat rateuri la echipe mediocre din competiţia internă. În afara sincopei de la Roma, Dortmuns merge foarte bine, celelalte 5 meciuri (din ultimele 6) sunt toate victorii, fără gol primit! Dortmund & O1.5.

Grupa G

Juventus, Barcelona, Dinamo Kiev, Ferencvaros.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ferencvaros v Juventus. 4-3-1 e linia lui Juventus sezonul ăsta, departe de pretenţiile lui Pirlo. Da, ştiu, e adus să schimbe Juvele, să îi dea o nouă dimensiune, îhî… Odată cu revenirea lui Ronaldo speranţele suporterilor cresc la cote foarte mari şi mă aştept ca meciul din Ungaria să ne arate un Juve cu pistoanele prin capotă. Juve -1.5

Barcelona v Dinamo Kiev. Meci de gală pentru Il Luce şi puştii lui. Din păcate vine la Barcelona cu doar 19 jucători din care doar 13 de pe lista UEFA. În aceste condiţii nu cred că vor putea pune prea multe probleme Barcelonei. Dar, un gol, marcat nu ar fi chiar vreo minune. BTS.

Grupa H

Manchester United, PSG, RB Leipzig, Basaksehir.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Basaksehir v Man United. Ca în fiecare dintre ultimele 5-6 sezoane, Man United îşi compromite şansele la locurile 1-4 încă din debutul sezonului. Anul ăsta a fost rândul lui Pogba să facă rahatul praf în meciul cu Arsenal aşa că Ole se concentrează pe UCL, să nu apară şi pe aici vreo surpriză (nu, Pogba nu e titular). Turcii sunt tari pe teren propriu aşa că ma aşzept la un meci ceva mai încins, mai ales că dacă vor să facă puncte aici şi acum e momentul. O2.5 & O2.5 Cartonase & O5.5 cornere.

RB Leipzig v PSG. Meciul serii, de departe. Naggelsmann dă ochi cu colegul Tuchel şi momentan, bătălia e pentru locul II. Pe francezi meciul îi prinde prost, fără Neymar şi Mbappe aşa că defensiva lui Leipzig va avea mai puţine griji şi mai multe şanse să facă uitat dezastrul de la Manchester. Nemţii au dureri de cap după întâlnirea cu Man United (0-1 cu Gladbach) dar e mai bun pentru revenire decât un pahar de vin franţuzesc? 1x & O1.5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.