Champions League 2020-2021: Ziua 5

0

În seara asta se vor face trei meciu, UCL a ajuns la jumătatea fazei grupelor. Să vedem ce avem pe tablou:

Grupa A

Atletico Madrid, Bayern Munchen, Lokomotiv Moscova, Salzburg.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Lokomotiv v Atletico. Pe 21 octombrie Lokomotiv pleca de la Salzburg cu un punct, după un meci bun. Atunci veneau după o serie foarte bună de victorii şi egaluri. De atunci au trei meciuri, toate înfrângeri. O cădere oarecum inexplicabilă. Atletico, în schimb, sunt pe val, seria pozitivă fiind întreruptă de o singură înfrângere, logică, la Munchen. Lokomotiv to Score are o cota de 2, merită luat.

Salzburg v Bayern. Nu se face să pariezi împotriva lui Bayern zilele astea şi nici noi nu o vom face. Salzburg nu cred că are bugetate puncte cu nemţii dar cele două puncte pierdute cu Lokomotiv cred că îi vor face ceva mai curajoşi diseară. Bayern se află la al treilea meci consecutiv în deplasare şi un pic de oboseală tot s-a strâns. Bayern & U4.5 e în jur de 2.

Grupa B

Borussia Monchengladbach, Inter Milano, Real Madrid, Şahtior.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Şahtior v Gladbach. Liderul – neaşteptat – al grupei se vede cu locul II. Dacă în meciul cu Real Madrid ucrainienii au fost la înălţime, în meciul cu Inter au fost subţiri rău şi doar norocul le-a adus punctul ăla. Nemţii în schimb ar fi trebuit să aibă 6 puncte, nu 2, golurile primite prosteşte în prelungirile ambelor meciuri privându-i de victorie. Merg pe mâna lui Thuram, Un mic acumulator: X2 & O1.5 & O6.5 corners.

Real v Inter. Niciuna dintre aceste trupe nu a început sezonul cum s-ar fi aşteptat. Nici în UCL, nici în competiţia internă. Înfrângeri neaşteptate, egaluri chinuite şi uite aşa le găsim pe ultimele două locuri ale grupei. Stres mare, căci cine pierde aici are un munte de urcat în cele trei meciuri rămase. Prudenţă cred că va fi ordinul pe unitate atât de la Zizou, cât şi de la Conte. Real are o mare problemă în dreapta (de fapt nu are jucător defensiv acolo), Inter nu cred că îl va avea pe Lukaku (nici pe Sanchez). Greu de estimat, Under 3 AH.

Grupa C

Manchester City, Olympique Marseille, Olympiakos, FC Porto

Standings provided by SofaScore LiveScore

Man City v Oly. Era minutul 14 al primului meci de UCL şi City se vedea condusă pe teren propriu de Porto. Eh, după ce s-au dezmeticit, oamenii lui Pep au marcat 6 goluri fără să mai primească ceva şi au 6 din 6 puncte, primul loc şi trag tare să termine repede grupa. De aceea, nu dau nicio şansă lui Oly, azi. City -2 AH.

Porto v OM. Porto şi-a făcut treaba până acum în această grupă: gol marcat la City, victorie cu Oly. O victorie diseară i-ar cam face mari favoriţi pentru locul II. OM sunt cam cu spatele la zid, două înfrângeri consecutive. Totuşi, înfrângerea cu Oly a fost cam ghinionistă, să reţinem acest aspect. Cum pentru francezi e meci de UCL sau UEL mă aştept la ceva spectaculos, cu câteva goluri. O2.5.

Grupa D

Atalanta, Ajax, Liverpool, Midtjylland

Standings provided by SofaScore LiveScore

Atalanta v Liverpool. Lipsa lui Virgilică pare să aibă repercusiuni mai ales la nivel mental, nu sportiv. Oamenii de la Liverpool au înşirat 4 victorii, nimic de zic, dar niciuna dintre ele nu a fost convingătoare. Italienii au şi ei probleme după un debut în forţă, în ultima lună nu mai reuşesc să lege 2 victorii. Klopp nu vrea să se vadă cu Atalanta având aceste probleme defensive dar cum Atalanta nu e în vârf de formă mă aştept la un meci strâns, cu punct/puncte pentru englezi. X2 & U4.5.

Midtjyland v Ajax. Ieri s-a anunţat că unii jucători ai lui Ajax au COVID => cotele pe olandezi au explodat. Azi, când lucrurile s-au mai decantat, cota pe olandezi a căzut la 1.8. Emoţie multă, cred că danezii vor fi surescitaţi de posibilitatea unei victorii istorice. Şi asta s-ar putea să-i coste. X2 & U3.5.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.