Europa League 2020-2021: Ziua 2

0

Ziua a doua de UEFA Europa League nu e atat de bogată în meciuri tari ca prima, totuşi am găsit câteva meciuri la care să ne uităm.

De la 19.55

Lille v Celtic. Francezii şi-au făcut punctele la cea mai slabă echipă din grupă (4-1 la Sparta Praga) şi îi aşteaptă cu braţele deschise pe cei de la Celtic care nu au rezistat efectului Zlatan (1-3). Pentru scoţieni e cam meci de calificare, o înfrângere aici le-ar cam termina şansele la calificarea în 16-imi. Şi meciul îi prinde într-o pasă proastă – 2 înfrângeri şi un egal în ultimele 3 meciuri, cu o grămăjoară de goluri primite. Lille e pe val, fără înfrângere sezonul ăsta (6-3-0) şi marcheză mult (14 goluri în ultimele 5 meciuri). 1X & O1.5 & O6.5 corners.

Antwerp v Spurs. Ambele au debutat cu victorie şi ambele ţintesc să nu o lase singură. Şansele mai mari le are Spurs, chiar dacă Mou va decide să rotească jucători calitatea lor e cu vreo câteva clase peste cea a belgienilor. Spurs a jucat mai bine în deplasăi în acest debut de sezon aşa că îi văd luând toate cele trei puncte dar fără a tura prea mult. 2 & U3.5.

De la 22.00

Sociedad v Napoli. Sociedad a scos o victorie chinuită în Croaţia (gol în prelungiri), Napoli a pierdut prosteşte cu Alkmaar la capătul unui meci pe care l-a dominat total. Ambele merg bine în acest debut de sezon, spaniolii având 4 victorii consecutive, Napoli având 5 victorii şi o înfrângere (cea de mai sus). Meci deschis, italienii cred că au forţa să marcheze împotriva liderului la zi din La liga. BTS

CFR v YBB. Prima parte a duelului pentru locul II. CFR şi-a făcut treaba în Bulgaria, YBB a ratat să ia o opţiune serioasă pentru locul I (1-2 cu Roma). Văd că elveţienii sunt daţi ca favoriţi dar mă tem (pentru ei) că Petrescu ştie să joace meciurile în care nu e el favorit. YBB va trage tare o perioadă dar dacă nu se desprind mă gândesc că se vor mulţumi şi cu un egal. 1X

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.