Sferturi UCL: Barcelona v Bayern Munchen

0

Din fericire am văzut ambele retururi, Barca v Napoli şi Bayern v Chelsea. Şi am văzut o diferenţă mare de calitate în jocul celor două combatante din această seară.

Nu-i vorbă, Barca a bătut Napoli cu 3-1 dar bâlbâielile VAR şi frica itelienilor au fost cele două ingrediente care au netezit drumul către acel rezultat. Mai mult, Barca nu a tras nici măcar un şut în a doua repriză iar singura mare fază de gol a fost … penalty-ul. De nu ar fi fost magia piticului atomic, eliminare scria pe fruntea lui Pique.

Dincolo, Bayern nu a lăsat nimic la voia întâmplării şi a închis meciul înainte ca englezii să se dezmeticească.

Declinul Barcelonei nu mai e vreun secret pentru cineva, fără Messi această trupă s-ar fi zbătut în mediocritate, undeva pe la mijlocul ligii spaniole de fotbal. Sită în apărare, Messi-dependentă în ofensivă, această trupă e dincolo de termenul de expirare.

Exact la polul opus stă trupa lui Flick, o trupă ce aduce aminte de trupa lui Jupp, cea din 2013. Dincolo de rezultate (18 victorii consecutive în toate competiţiile), jocul este cel care încântă: extrem de agresivă şi eficientă în atac (31 de goluri marcate în această ediţie de UCL), organizată şi aproape impenetrabilă în defensivă (doar 6 goluri primite).

Bayern câştigă şi Over 2.5 goluri nu ar trebui să ne dezamăgească.

Şi, bineînţeles, Muller to score! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.