Pe repede înapoi – S52

0

Până să plece LvG, până să aterizeze Pep sau Mourinho, hai să aruncăm o privire peste trei grafice referitoare la performanţele lui Manchester United.

Şi ne încălzim pentru probabila numire a lui Mourinho la Man United (naţionala Angliei, PSG, Real Madrid, CSMS Iaşi etc) cu: Jose Mourinho – the manager, his methods and why it always goes wrong in the third season. E o lectura mai lungă dar chiar merită.

Thierry Henry compară stilul lui LvG cu cel al lui Pep. Care se pare că va antrena în partea albastră a oraşului Manchester. Din păcate pentru el, LvG nu va mai apuca să se confrunte pe teren cu spaniolul.

France Football deschide o serie de articole despre revelaţiile anului 2015, în ligile mari ale continentului. Azi citim despre Anglia. De urmărit.

Dacă vă simţiţi în putere, puteţi să vă gândiţi la a-l înlocui pe Gary Neville la Sky Sport. El a plecat la Valencia şi la o primă vedere avem cinci caracteristici esenţiale ale metodelor lui de antrenorat. Sperăm să găsim mai multe în viitor.

LG intră în clubul celor care se promovează la SuperBowl. OLED TV e ce vom vedea în spotul regizat de Jack Scott şi supervizat de Ridley Scott.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.