#Tenis: ponturile zilei de 16 iunie 2015

0
Guestpost by Forumul Pariorului Maniac.

Continuăm şi azi să alegem ponturi (sper eu să fie şi cele mai bune ale zilei) şi să încercăm să obţinem iar un procentaj foarte bun de reuşită. Pentru azi ponturile zilei din tenis ne aduc câteva idei ce pot fi combinate pe bilet, idei pe care eu aleg totuşi să le joc single pentru a menţine nota în care v-am obişnuit.

Facem astfel prima oprire pe iarba de la Halle, Germania:

Gulbis v Stakhovsky Peste 22.5 @ 1.72

E un aspect interesant aici care m-a făcut să în acest fel. Se pare că Sergyi işi doreşte foarte mult să participe la Wimbledon însă nu este nici o săptămână de când s-a retras de la Stuttgart din meciul cu Groth, probabil pentru o mică accidentare. Dacă ne uitam la întâlniri directe e ceva îngrijorător pentru Gulbis, un 3-0 la Wimbledon, rezultat ce doare destul de rău după părerea mea.

Combin două aspecte în alegerea acestui pont. Primul este legat de dorinţa destul de mare a lui Gulbis de a şterge cât de cât acel rezultat şi de a practica un tenis solid pe iarbă cât şi faptul că Stakhovsky poate fi oarecum încă accidentat şi vrea să testeze să vadă dacă are rost sau nu să se înscrie la Wimbledon. Al doilea aspect este dominaţia pe care a avut-o ultima dată Sergyi pe iarbă, lucru care îmi spune că dacă meciul se joacă până la final, nu va pierde la 0 şi că tenisul practicat de el se poate ridica la înălţimea aşteptărilor pe care le şi oferă cota sa.

Vesely v Kukushkin Vesely câstigă primul set şi meciul @ 1.77

Aici lucrurile se văd destul de clar din statistici. Ultimele 5 meciuri sunt victorii pentru Jiry şi ultimele 5 ale lui Kukushkin sunt tot atâtea înfrângeri consecutive. Spune mult acest aspect, zic eu în economia jocului de tenis.

La întâlniri directe este 1-0 pentru Vesely după un meci încheiat cu 2-0, alt aspect care pune practic sigiliul pe acest pariu. Îmi place totuşi cota oferită. Este 1.53 la victorie simplă pe Vesely însă în asemenea condiţii mă tentează mai mult pariul ales de mine pentru că este şi o cotă frumoasă în joc.

Cuevas v Janowicz Janowicz câstigă primul set şi meciul @ 1.60

Cu excepţia prezenţei de anul trecut de la Wimbledon unde a fost învins cu 3-0 de Stepanek, Cuevas nu a mai jucat tenis pe iarbă de 6 ani! Sunt 6 ani oameni buni şi Pablo decide să îşi încerce norocul cu un turneu inainte de Marele Slem pentru a vedea ce poate. Însă sorţii săi nu au fost prea buni cu el în acest moment pentru că întâlneşte un jucător care în primul rând serveşte bine, fapt care îl face deosebit de periculos. Mai mult de atât, Janowicz a tot jucat pe iarbă şi a practicat în ultima vreme un tenis foarte bun, iar rezultatele sale încep să apară şi devine un jucator notabil pe orice tablou de competiţie.

O să fie greu dacă nu imposibil pentru Cuevas să „mişte” ceva în teren azi.

Kyrgios v Wawrinka 2 @ 1.57

Un pariu oarecum de test aici însă un pariu care în mod normal trebuie să iasă destul de calm. Wawrinka s-a odihnit după victoria superbă de la RG în faţa lui Djokovic însă este momentul să înceapă pe iarbă pentru ca vine Wimbledon şi trebuie să îşi apere parcursul deosebit pe care l-a făcut anul trecut.

Nici Nick nu e departe de adevăr. Şi el a făcut un turneu deosebit la Wimbledon eliminându-l pe Rafa anul trecut şi oprindu-l Raonic. Totuşi dintre doi jucători care promit, o să îl aleg pe cel care promite mai mult şi al cărui joc de tenis este superb în acest moment şi…cred că este momentul ca întâlnirile directe să arate că Wawrinka chiar este mai bun în acest duel.

Troicki v Mathieu Troicki câstigă primul set şi meciul @ 1.65

Dacă a reuşit el să treacă de Cilic cred că meciul cu un jucător precum Mathieu ar trebui să fie o simplă formalitate. Cel puţin asta este părerea mea per ansamblu despre francez. Mai mult de atât, francezul nu pare să se priceapă deloc pe iarbă şi ghinionul său în acest moment face să întâlnească un jucător aflat în formă foarte bună. Troicki practică un tenis excelent. Am văzut acest lucru în meciul cu Cilic. Şi pe lângă serviciul puternic şi precis care nu doar că îi făcea concurenţă lui Cilic, dar îl lăsase în urmă la numărul de aşi la un moment dat, Troicki mai are şi lovituri de forehand foarte precise şi letale în anumite momente ale jocului. În mod normal aici trebuie să fie 2-0 fără bătăi de cap însă alegem să jucam precaut.

[su_service title=”Concurs Wimbledon” icon=”icon: hand-o-right”]Nu uitaţi de concursul nostrum pentru Wimbledon la care vă puteţi înscrie aici: Concurs[/su_service]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.