Zlatan la Londra

0
Chelsea v PSG

Cum nu se poate mai bine pentru nea Jose: meci acasă după egal cu goluri afară. Mai mult, Chelsea vine după o săptămână de pauză şi fără probleme de lot (Obi Mikel o mai veche absenţă).

PSG e la polul opus: trebuie să atace, trebuie să marcheze. Şi francezii sunt la capătul a 11 zile în care au (vor) juca 4 meciuri – dintre care 2 cu stâncile din Monaco. Fără noi probleme de lot (Lucas Moura şi Aurier lipsesc).

Anul trecut a fost un sfert de finală pe cinste, cu PSG venind ca favorită pe Stamford – după victoria cu 2-1 de acasă – pentru a pleca de tot acasă după un gol de zile mari a lui Ba pe final de meci.

Ar fi o treabă să avem un meci spectaculos şi diseară: în mod normal toată lumea se aşteaptă ca Jose să închidă jocul şi să plimbe ursul în aşteptarea unui contra-atac dar am sentimentul că nu va fi aşa. Îmi aduc aminte de finala Capital Cup One.

Bayern Munchen v Şahtior

Meci simplu pentru nemţi. Pentru că nea Mircea deja ne-a anunţat că 1. Bayern e cea mai bună echipă a momentului şi 2. Îi este greu să motiveze jucătorii în contextul evenimentelor din ţară. La prima afirmaţie nu prea am ce comenta dar la a doua… nu ştiu, chiar aşa de afectaţi sunt cei 6 brazilieni titulari de situaţia crâncenă de la Donetsk?

Meci lejer pentru Bayern şi probabil o posibilitate bună pentru Alaba de a ne arăta de ce e în stare când joacă mijlocaş defensiv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.