World Cup 2014 / Ziua 24

0

Numai azi nu-i mâine şi e gata şi Mondialul ăsta.

Diseară avem preambulul marii finale, meciul pe care nimeni nu vrea să-l joace, finala mică a World Cup 2014.

Brazilia v Olanda.

Primul meci al brazilienilor după dezastrul cu Germania. Prima ieşire pe un teren de fotbal după ce germanii le-au dat cu unul în cap. Prima dată când îşi leagă şireturile la ghete după ce nemţii i-au scos din ele. Şamd.

Brazilia vine cu Thiago Silva dar fără Neymar şi speră că sita din apărare să dispară sau măcar să nu mai aibă aşa de multe ochiuri. Pe atac îşi pun baza în Oscar şi – sperăm noi – în oricine altcineva în afara lui Fred, catastrofă în acest Mondial.

Olanda va face permutări în lot urmând ca Krul, Fer, Clasie să prindă şi ei meci la Mondiale. De Jong e probabil să rămână rezervă şi se aude că şi Van Persie nu prea s-ar băga la joc. Robben în schimb speră să prindă o seară de excepţie şi, bazându-se pe o victorie clară a Germaniei, să prindă titlul de cel mai bun jucător al World Cup 2014, în detrimentul lui Messi.

Ar fi trebuit să fie un meci lejer, plăcut, dar în contextul zemuirii din meciul nemţii, brazilienii ochesc victoria cu orice preţ. Pentru ambii antrenori e ultimul meci la naţională şi mă aştept la ceva răbufniri de orgoliu. Să vedem dacă îi ţin jucătorii, extenuaţi şi dezamăgiţi.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.