Ziua 3.2: Goluri multe şi clarificări pentru locurile 3

0

Grupa A: Două meciuri – 6 puncte şi meci acasă cu Kiev. Pare a fi parcursul perfect pentru Porto. Dinamo trece printr-o perioada mai slabă aşa că nu prea îi văd să scoată ceva din meciul ăsta. Bogătaşii grupei se duc la codaşii grupei şi meciul arată one way. Totuşi, Porto a bătut greu acolo aşa că nu o să fie chiar o plimbare pentru Zlatan şi compania. De urmărit cu cine intră Ancelotti pentru că peste trei zile au meci afară la Nancy şi apoi derby-ul cu Marseille.

Grupa B: Punctaj maxim pentru Arsene, până acum. Pentru că diseară dau ochi cu Schalke, trupa care a tocmai a bătut la Dortmund. Le-am văzut pe ambele echipe jucând în uichend şi dacă Schalke a prestat solid şi eficient, Arsenal a avut una dintre “acele” zile – “stau şi mă întreb ce au făcut unii jucători azi”, Arsene dixit. Meci greu pentru englezi şi dacă se înscrie repede cred că vom vedea multe goluri. Montpellier vs Olympiakos e un meci de palmares şi de acontat locul 3. Puţină calitate în ambele trupe – francezii par totuşi cu un pas în faţă.

Grupa C: Malaga conduce autoritar grupa şi diseară se vede cu Milanul crizat. Două echipe cu status diferit, una e pe 3 în Primera, cealaltă nu a făcut nici măcar atâtea puncte câte meciuri a jucat. Pare de 1 solist, să vedem ce zice şi El Shaarawy. La St. Petersburg se dă duelul pentru locul 3. Milionarii au prestat uşor dezamăgitor (mă refer la rezultate) şi oala e sub presiune. Anderlecht a scos un punct pe San Siro (dar atunci şi Voinţa Sibiu ar fi scos ceva de la Milan) însă nu îi văd repetând performanţa şi cu Zenit. S-or avea Hulk cu Kerzhakov ca sarea în ochi dar nu cred să nu pună umărul pentru 3 puncte.

Grupa D: City merge la Amsterdam pentru a începe şi ei competiţia asta. Dacă vor să îi prindă primăvara ascultând muzică de Handel, ar cam trebui să bată azi – că arbitru cu penalty în minutul 90, nu vor mai avea. Par în regulă şi chiar de o să îi ia Ajax-ul tare cred că au puterea să stea în picioare. Dortmund vs Real e tricky game. Meci cu goluri aş zice, cu Real favorită – dacă vor vrea să joace – , şi cu Dortmund concentrată tare pe meciul ăsta (înfrângerea cu Schalke a cam arătat asta).

Să fie goluri!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.