Meciul BATE filmul

1

Ce seară mănoasă pentru casele de pariuri! “The banker”, “the public bet” cred că s-a regăsit pe 80% dintre biletele de joc. Iar când am auzit rezultatul final m-am gândit pentru o secundă (hai, două) la un moment mai cenuşiu din istoria recentă a fotbalului. FC Hollywood s-a prezentat la meci ca şi cum cele trei puncte erau o problemă de timp, nu de joc. Au dominat steril, au mai ratat câte ceva şi au plecat acasă cu sacul plin. “We lacked passion”. Yeah, right…

United a intrat la Cluj cu o trupă tare. Cel puţin pe hârtie, pentru că în teren a bălmojiit un fotbal de 2 pence şi erau cât p’aci să plece cu doar un punct. “Strong in defence, United in attack, United is the best team” zice galeria dar eu mă întreb cât va mai merge “să marcăm cu unul mai mult decât poate încasa pseudo apărarea noastră”. Şi pentru cât timp se mai scot cu van Persie (7 goluri în 8 meciuri).

Dacă Bayern a făcut ţăndări “10 in a row, in all competitions”, Celtic a spart ghinionul şi a câştigat la Spartak. Meci frumuşel, cu nişte ruşi disperaţi să facă ceva şi cu nişte scoţieni arţăgoşi, care s-au apărat perfect (golurile au venit pe greşeli dar la Celtic 2 greşeli de apărare e perfect) şi au contraatacat ca la carte – Hooper şi Samaras au făcut o treabă excelentă.

În rest, spaniolii au câştigat economicos, Chelsea a reuşit să facă ceva spectacol pe final, nea Mircea e în grafic (deşi era de 3 puncte la Juve!), iar Braga arată că e echipă de contraatac (vezi înfrângerea cu CFR).

BATE-Borisov-v-Bayern-Munich-Aleksandr-Pavlov

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.