La jumătatea drumului

0

Three down, three to go pentru etapa grupelor UCL.

l doar 4 echipe au punctaj maxim până acum: Porto, Malaga, Barcelona, Manchester United.

l două dintre favorite au reuşit doar un punct în aceste trei meciuri şi sunt ca şi eliminate din UCL: Benfica şi Manchester City.

l BATE e surpriza de până acum. 6 puncte şi grupa F e de departe cea mai tensionată, cu trei echipe la 6 puncte.

l Dortmund arată un cu totul alt joc faţă de ce am văzut anul trecut şi conduce grupa campioanelor.

l Şahtior confirmă că e o trupă de faze superioare în UCL, iar Malaga ne spune că a trecut peste dificultăţile din vară.

l Barcelona rămâne echipa cu cele mai multe pase (aproape 900 de pase per meci) cu un aproximativ 90% pase corecte. Xavi conduce clasamentul pasatorilor cu 447 de pase (405 corecte, 91%!) urmat la mare distanţă de Verratti cu 250 (205) şi Moisander cu 231 (202).

l Cel mai bun atac: Realul cu 8 goluri în 3 meciuri. City, nu întâmplător, are cea mai proastă defensivă: 7 goluri primite.

l La eficienţă conduce Ronaldo cu 22 de şuturi (16 pe poartă) şi 5 goluri marcate.

l CFR-ul nostru are nişte cifre dezamăgitoare, stând pe ultimul loc la:  pase (1050), pase reuşite 497 (47%!!!), centrări reuşite (1 din 5 încercări), şuturi pe poartă (12 dar aici suntem într-o companie selectă cu Arsenal şi Anderlecht – apropo, Nordsjaelland au tras de 14 ori pe poartă 🙂 ) şi Celtic i-a salvat de ultimul loc la posesie (35% faţă de 36%) dar Celtic a avut un meci cu Barca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.