Vinovat/nevinovat

0

Terry a aflat ieri că de fapt, ar fi vinovat. FA a decis că sunt destule indicii care spun că Terry a folosit injurii cu tentă rasistă şi l-a ars cu 4 etape de suspendare şi 220.000 de lire amendă.

Aceeaşi comisie decisese acu ceva timp că Suarez merită 8 etape pentru cam acelaşi fel de acuzaţii. De ce 4 pentru Terry? Se pare că Terry a primit minimul pentru că deşi comisia zice că ar fi vinovat, practic, verdictul din justiţie le dă bătăi de cap. Cât despre latura financiară (220 vs 40), să notăm că FA ia în considerare salariul săptămânal al “subiectului”. 🙂

14 zile are pentru a depune contestaţie, ceea ce se pare că va face. Omul vrea să îşi cureţe onoarea şi e destul de pornit pentru a începe un mic caft cu FA. Chelsea zice că l-ar cam susţine. (“Chelsea Football Club notes and respects today’s decision by the Football Association regarding John Terry. We also recognise that John has the right to appeal that decision”)

Oricum, Terry s-a supărat pe sat şi a anunţat că se retrage din naţională pentru că “his position had become untenable”.

terry
foto: bbc.co.uk
Previous articleAi noştri ca brazii
Next articleVremuri grele
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.