Do it like they (Inter) do it in 2010

0

Sunt sigur că ăsta a fost îndemnul lui Di Matteo pentru băieţii lui înaintea meciului de aseară.

Şi meciul a avut un scenariu aproape identic, cu eliminarea lui Terry (Thiago Motta pentru Inter), cu jocul lui Drogba mai mult în stânga (defensiv) pîna la eliminare şi imediat după pauză (Milito pentru Inter dar în dreapta), cu Barca neputincioasă în atac şi foarte fragilă în apărare.

Ce a făcut foarte bine Chelsea a fost că nu s-au mutat după minge. În timp ce apărarea a făcut un bloc compact care urmărea mişcarea balonului stînga – dreapta, mijlocul a stat pe poziţii – nu au culisat după minge. Aşa că, deşi au jucat pe un teren mult mai larg decît Stamford, arareori au fost prinşi cu un flanc descoperit. Primul gol a fost marcat aşa dar Cuenca rămăsese pe poziţii în urma unei faze fixe.

Ce nu a reuşit Barcelona: să îşi creeze mai multe şanse de gol. Per total au avut în jur de 5-6 ocazii mari de gol. În rest, au plimbat balonul pe semicerc dar autobuzul londonez a rezistat. De remarcat că după penalty-ul ratat, Barca nu şi-a mai creat vreo ocazie mare de gol (bara a fost un şut din afara careului). Şi Messi a ratat penalty-ul în min. 49!

Ah, şi da,da, Torres a marcat! Ce moment şi-a ales şi băiatul ăsta 🙂

Barcelona-Chelsea-RAMIRES-Champions-League
foto de pe mirror.co.uk
Previous articleTwo weeks ago Barcelona were the benchmark
Next articleTo score or not to score
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.