Ce uichend am avut

5

Evident problema de sănătate a lui Muamba a eclipsat orice alt eveniment din uichend. Din fericire, băiatul se pare că şi-a revenit şi e pe drumul cel bun. Să sperăm că va reveni pe teren – deşi în momentul ăsta şansele să se întîmple acest lucru sunt mici.

În altă ordine de idei am văzut că La Sevilla e foame mare. De bani, în primul rînd aş zice dar nu numai. Noul sponsor al echipei, Oscar Meyer, a ţinut neapărat să fie original aşa că a făcut băncile de rezervă în formă de hot-dog. Cum prima echipă care a intrat în locul cîrnatului a fost Barcelona, mă gîndesc ce caterincă a fost la Madrid! Nu se întîmplă în fiecare zi să îl vezi pe Guardiola asezonat cu muştar şi ketch-up 🙂 Probabil la meciul următor îi vom vedea pe cei de la Sevilla cu un echipament ce arată a baghetă de pîine. Cîrnaţi (căţeluşi fierbinţi) să fie!

Tot în acest uichend am asistat la un eveniment foarte important. A înscris Torres!! După vreo 150 de zile de “secetă”, tînărul spaniol a reuşit să o strecoare în aţe. De două ori. Ok, a fost Leicester cea care a avut onoare să fie de faţă dar totuşi, două goluri sunt două goluri.

În rest, am mai avut scandalul din Grecia (văd că grecii se antrenează pe unde pot pentru protestele împotriva guvernului), United i-a călcat în picioare pe Wolves poate-poate mai spală din ruşine, în Franţa a fost etapa de cascadorii rîsului, în Italia am văzut că Juve bagă cărbuni, iar – clasic de acum – în Germania, Bayern i-a umplut sacul Herthei.

banca de rezerve a lui Betis in forma de hotdog

5 COMMENTS

    • Pai la ce presteaza OM nu cred ca trebuie ca Bayern sa intre cu toata echipa. Gomez si – alternativ – Ribery sau Robben ar face de un 3, 4-0. De ap[rare nu au nevoie (OM nu poate marca nici macar unei candidate la retrogradare din liga III!).
      Top value!

  1. Sa stii ca OM va juca dubla ca si cum ar veni sfarsitul lumii. OM nu e basel sa faci chiar ce vrei pe teren. au destui maciucari care pot tine in frau bayern-ul. Eu am incredere ca daca nu castiga, OM nu se va preda deloc usor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.