Stadioanele din Qatar

4

Pînă în 2022 ar mai fi ceva vreme, însă cei din Qatar s-au apucat deja de treabă, ca nu cumva FIFA să se răzgîndească cu atribuirea World Cup. Pînă una alta, au ajuns la faza de proiectare a stadioanelor. Ce vedeţi mai jos sunt simulările a ceea ce vă va aştepta în 2012 – asta dacă bineînţeles nu condiţionaţi participarea la Mondiale de prezenţa naţionalei.

Fun fact: capacitatea totală a stadioanelor e de aproximativ 450.000 de oameni, asta la o populaţie totală de 1.707.000. 🙂 Ce or face cu ele după, Allah ştie.

Doha Port Stadium
Ăsta îmi place

 

4 COMMENTS

  1. Vom vedea si campionate mondiale si din alte sporturi, in scurt timp…handbal, rugby, baschet…in emirate s-ar putea muta toate sporturile…pariez ca daca isi pun in cap, vor organiza si Olimpiada de Iarna..

    • Pai au deja o pista de schi (nu mai tin minte unde am vazut). Marea problema nu e stadionul pentru ca stadionul e o parte (mare, bineinteles) din spectacolul Cupei Mondiale dar nu e totul. Ce faci cu suporterii? Afara tot 50+ grade vor fi, interdictia la alcool tot va fi, obligatia sa fii decent tot va fi.

  2. Gasesc ei solutii…dintre toate natiile pamantului, investitorii arabi din aceasta zona mi se par cei mai adaptabili la conditiile mediului de afaceri, fara insa a cadea in ipocrizie..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.