Sau nu

0

Aşa cum ziceam acum câteva ore, manchesteristele nu puteau trece decît împreună în optimi. Cum nu e bine să te bazezi pe City cînd vine vorba de calificări europene, iată că şi United se vede exclusă de la masa bogaţilor (Cristi, cum e?) 😉

Am fost curios să văd reacţiile după eliminarea lui United dar parcă în afară de resemnare nu am mai detectat nimic. Acelaşi tip de resemnare pe care l-am văzut şi la golurile elveţienilor – tur-retur.

United este eliminată dintr-o a doua competiţie într-un interval de cîteva zile. În ritmul ăsta, în februarie vor fi relaxaţi. Bine, dacă îşi dau interesul pot rezolva sezonul încă din ianuarie.

Aşa că în primăvară United va debuta într-o nouă competiţie – Europa League -, într-o companie mai mult decît selectă: City, Ajax, Valencia, Porto, Vaslui, etc

Haios este că echipele care sunt în fruntea clasamentului EPL au fost deja eliminate din UCL dar cele de pe 4,5 merg liniştite mai departe. Pesemne lupta asta nebună pentru titlu, orgoliile astea manchesteriste, le-au cam luat minţile.

fans United and City

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.