Se sparge ghinionul lactaticilor?

0

Chelsea vs FC Copenhaga

Rezultatul din tur îi face pe londonezi favoriți clari ai calificării în optimi. Fără meci în uichend și cu lotul complet, Chelsea nu are de ce să se împiedice diseară. Doar… doar dacă FC Copenhaga va reveni la dispunerea tactică și moralul din meciurile din grupe. Atunci au ras cam tot și doar așa ar avea o șansă și diseară. Fără probleme de lot – doar Antonsson așteaptă OK-ul medicilor.

Cristiano Ronaldo, Real Madrid

Real Madrid vs Olympique Lyon

Realul speră ca seara asta să fie seara în care vor scăpa de blestemul Lyon. Și seara în care vor reveni între cele mai bune 8 echipe ale Europei după 6 ani de așteptare. Cu Jose pe bancă și cu alde Ronaldo, Ozil, Di Maria au toate șansele să o facă. Prestație bunicică în tur și gol marcat – ingredientele perfecte pentru Mourinho. Higuain e tot accidentat, Ronaldo e incert, în rest fără mari probleme de lot.

Lyon vine relaxată la Madrid trăgînd nădejde că o să le mai meargă odată. Fără Bastos dar cu Cissokho și Gourcuff reveniți în lot. Sunt curios dacă Puel o să intre cu Briand ca titular și în ce forma o sa fie Delgado. Lopez pare în formă și acolo în spatele lui Xabi Alonso va fi de treabă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.