Cu ce am ramas?

0

Cu ce am ramas dupa primele meciuri ale alor nostri in Europa?

Un stadion pe jumatate plin la Cluj la debutul in UCL. E normal, daca te gandesti la traditia colosala si succesele rasunatoare reusite de-a latul si de-a lungul Europei de acest dream team din inima Ardealului. Spectatorii clujeni, fini cunoscatori ai fenomenului, sunt mai greu de convins sa participe la un meci cu mai modesta Basel. Poate cu Chelsea sa se umple 3/4 din stadion. Dar ma tem ca nici trupa din Londra nu se ridica la nivelul pretentiosilor spectatori clujeni.

Despre joc chiar ca nu e mare lucru de spus. Doua contra-atacuri, doua goluri si apoi s-au aparat ca la Plevna. Sarcina de a juca ceva fotbal a revenit elvetienilor. Sa ne bucuram, deci, pentru cele 3 puncte aduse la zestrea Romaniei.

In cealalta parte, am avut o prestatie mediocra spre decenta a unei echipe romanesti impotriva unei second-hand team englez. Daca englezii mai aveau putin si il bagau pe magazioner pe teren, ai nostri bravi razboinici au inceput in traditia deja patentata de “balanel” pe Bernabeu si au continuat “sclipitor” dand ceva sperante celor 40% dintre romani care rezoneaza ros-albastru. Asta pana in pauza. Dupa … Dumnezeu cu mila, Dumitrescu cu arbitrajul si strategul tiki-tiki cu consideratiile tehnico tactice.

Deci. Cu ce am ramas?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.