Ultimele 5 pentru UCL

0

Jumatatea mai slaba a tabloului is alege azi “reginele”.

Copenhaga vs Rosenborg (1-2): Meci strans si muncitoresc – pe placul lui Balanel. Valoarea musteste in ambele tabere. CV-ul lui Rosenborg cred ca va fi de ajuns.

Zilina vs Sparta Praga (2-0): Calificare transata inca din primul meci. Imi este greu sa cred ca cehii vor misca ceva mai mult decat au facut-o acasa.

Auxerre vs Zenit (0-1): Greu meci pentru francezi. Nu ca Zenit ar fi cine stie ce mare trupa, insa debutul lor in noul sezon sta sub semnul X. Semnul cu cea mai mare probabilitate sa apara si in seara asta. Asta daca nu cumva se enerveaza Le Tallec.

Tottenham vs Young Boys (2-3). A fost aproape ca Anglia sa ramina cu 3 echipe in UCL. Ametitii de la Tottenham au reusit intr-un final sa vina intr-un gol, ceea ce ii pune intr-o usoara postura de favoriti. Insa nu am cum sa uit ca parlitii astia de elvetieni au tras heblul la Istanbul, eliminand-o pe Fener (2-2 acasa / 0-1 in deplasare).

Ajax vs Dinamo Kiev (1-1). Ucrainienii au facut treaba buna in primul tur si doar bafta i-a salvat pe olandezi de o infrangere in fata unei echipe cu un om mai putin. Cum nici in precedentul meci de pe ArenA, Ajax nu a facut cine stie ce mare branza (1-1 cu PAOK), ma tem ca 1,72 pe Ajax este un pic cam putin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.