S-a ales neghina

0

Au fost 6, au ramas 2. Dupa exceptionala performanta a dinamovistilor, aseara si restul de competitoare din liga lui Mitica si-au aratat cu prisosinta valoarea iesind pe usa din dos, cu suturi in cur, din competitiile europene. Liber la mocirla autohtona!

Vasluiul – recunosc, la ei speram intr-un rezultat de egalitate cu goluri – a fost ingropata de o echipa care da 4-5 jucatori de nationala dar si de un arbitru chior si rau intentionat.

Despre Timisoara nu am ce spune. Dupa cateva saptamani de “reusim sa facem minunea in fata milionarilor englezi? (sic!)” cred ca nici urme de koaie nu mai aveau in sort. Meci anost, rezultat logic.

Unirea a aratat ca saga ciulinilor e aproape de sfarsit si ca Bucsaru si-a facut plinul. Meci subtire, ratari aiuritoare, eficienta ioc.

Steaua a aratat aseara ca un pustan cosuros la prima experienta in bordel. Sosetele puteau, chilotii erau murdari, pula nu se scula. Cand tragi primul sut la poarta in minutul 61 ma indoiesc ca meriti ceva mai mult decat un sut in kur si o palma dupa ceafa. Noroc cu Tata cel din poarta care le-a pus perfuzii tot meciul. Si ala tur si asta retur. Zicea bine Vochin, inca de acu’ o saptamana. O mentiune speciala pentru pustiul ala de la mijloc, Matei, care a aratat koaie cate nu a avut, are, si va avea steaua de acu’ incolo.

Cam asta a fost. De acum incep competitiile adevarate. Si dupa calculele mele, ar trebui ca echipele romanesti sa faca in jur de 60 de puncte pentru a mentine punctajul Romaniei la acelasi nivel. Cu 30 de puncte de caciula, si Steaua si CFR pot lua Europa League si UCL. Hai baieti ca se poate!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.