Slovacia – Paraguay

    0

    Dupa un debut in oglinda, Slovacia si Paraguay se intalnesc astazi pentru a transa lupta pentru locul 2. Meci extrem de important pentru ambele echipe cu un plus pentru Slovacia care va italni in ultima runda Italia.

    Cand: 14.30. Unde: Free State Stadium, Mangaung/Bloemfontein.

    Dupa ce a pierdut 2 puncte in prelungirile meciului cu Noua Zeelanda, Slovacia ar cam trebui sa invinga astazi pentru ca in ultima etapa vor da piept cu italienii si – desi broscarii nu presteaza la un nivel acceptabil – nu e un meci de 3 puncte pentru slovaci. Fara a avea probleme de lot, antrenorul slovacilor va miza pe acelasi 11 cu o singura modificare: la mijloc, Stoch in locul lui Jendrisek.

    De cealalta parte avem un Paraguay cu moralul ridicat dupa remiza obtinuta in fata Italiei – era cat pe ce sa iasa de victorie! Totusi, antrenorul Martino a declarat ca echipa sa se poate califica cu 2 egaluri (“I don’t think we need to win our next two games. Draws may be sufficient to progress.”). Santana e out din cauza unei accidentari dar Santa Cruz e dat ca disponibil si cel mai probabil va incepe in locul lui Torres.

    De urmarit cum va presta Cristian Riveros, un mijlocas foarte important pentru Paraguay, cu un joc mai degraba englezesc si pe a carui consistenta se bazeza tot jocul sud-americanilor. De asemenea, de vazut cum va reusi Caceres sa il opreasca pe Hamsik – cel mai in forma slovac al momentului.

    Cine

    Slovacia: Mucha, Zabavnik, Skrtel, Durica, Cech; Weiss, Strba, Hamsik, Stoch; Vittek, Sestak

    Paraguay: Villar, Bonet, Da Silva, Alcazar, Morel; Vera, Caceres, Riveros; Santa Cruz, Valdes, Lucas

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.