O chinezoaică dă 100 euro pe zi unui bărbat care să se uite la meciuri împreună cu ea

1

O tânără chinezoaică a postat o înregistrate video pe Internet în care anunţă că este în căutarea unui bărbat, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 40 de ani, căruia este dispusă să-i plătească 100 de euro pe zi doar pentru a urmări alături de ea unele dintre meciurile Cupei Mondiale.

Fata, care şi-a dezvăluit doar iniţialele numelui său, KK, trăieşte şi lucrează în capitala Beijing. Ea a explicat în mesajul de pe Internet, că îi apreciază foarte mult pe “atleticii şi atrăgătorii fotbalişti”, însă recunoaşte că “nu a reuşit să înţeleagă acest joc”. De aceea, cel pe care îl va alege să-i stea alături în timpul meciurilor “trebuie să fie sportiv şi să înţeleagă fotbalul”‘, însă acest lucru nu este suficient: “Bărbatul trebuie să fie drăguţ, amabil, cu calităţi de bucătar şi care să se ocupe, desigur, şi de spălatul fafuriilor”.

Tânăra a adăugat, totodată, în mesajul său, că nu suportă mirosul picioarelor şi, de aceea, câştigătorul va trebui să se spele pe picioare de două ori pe zi. Presa chineză adaugă că cei dispuşi să accepte condiţiile fetei, îşi pot trimite CV-urile şi fotografiile prin e-mail pentru ca aceasta să aleagă învingătorul.

Aveţi video cu domniţa aici!

1 COMMENT

  1. Daca nu era asta cu mirositul picioarelor l-as fi recomandat pe Ponta. Dar, in conditiile astea, nu cred ca il primeste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.