Nani a tras prafuri pe nas?

    0

    La mai puţin de o săptămână de la debutul Cupei Mondiale, ziarele din Anglia au dezvăluit că portughezul Nani nu a fost trimis acasă din cauza accidentării la umăr, ci pentru că ar fi fost depistat pozitiv la un control antidoping de rutină.

    Vicepreşedintele federaţiei portugheze a negat zvonul, spunând că fotbalistul a ieşit din circuit din cauza unor probleme. “Nani s-a accidentat grav în timpul unui antrenament, dar nu este nevoie de o operaţie. Are nevoie doar de timp pentru a se recupera. Nu se pune problema să ascundem ceva, iar dacă Nani doreşte, poate să stea cu noi pe perioada Cupei Mondiale”, a declarat Amandio de Carvalho.

    Nani s-a antrenat timp de două zile după accidentare cu naţionala, fiind trimis acasă după aceea. Inclusiv declaraţia jucătorului ridică semne de întrebare. “Într-o săptămână voi fi apt. Am crezut că acest Mondial va fi al meu, însă am avut ghinionul să mă accidentez”, a declarat Nani. În timp ce controversele continuă, rămâne întrebarea: de ce Nani a fost trimis acasă, dacă se putea recupera repede după o accidentare la umăr?

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.