Super Bowl LVIII – cel mai vizionat eveniment sportiv din US

0

Anul trecut, CBS scria că Super Bowl LVII a fost cel mai vizionat eveniment sportiv din US. “Water under the bridge” ar spune acum orice swiftist din lumea asta, LVIII se anunţă a fi – de departe – cel mai vizionat eveniment din istorie.

Domnişoara care dă numele acestui curent şi-a anunţat prezenţa la meci ca să-şi susţină prietenul (Travis Kelce, Kansas City Chiefs), întrebarea fiind “will she make it on time?”. AP vă ţine la curent. Aşa că ne aşteptăm ca toate recordurile de audienţă să fie spulberate.

Dar dincolo de swiftişti avem un eveniment care va atrage spre 400.000 de oameni în Las Vegas, oameni ce vor cheltui > 1 miliard de dolari în acea seară. Alte estimări spun că per total în acest uichend vor rămâne în Sin City undeva la >17 miliarde de dolari (restaurante, baruri, petreceri, suveniruri etc). O analiză ceva mai detaliată o găsiţi la U.S. Chamber of Commerce.

Cine joacă

Ne-am luat cu detaliile de atmosferă şi am uitat ce e mai important: cine joacă: San Francisco 49ers v Kansas City Chiefs.

Favoriţi sunt cei din SF, cel puţin la casele de pariuri, dar cel mai bun jucător (Patrick Mahomes) e la Chiefs. Şi tot Chiefs au cea mai bună defensivă în acest sezon aşa că după carneţelul meu ei vor câştiga ediţia din anul ăsta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.