Drăgușin a devenit cel mai scump jucător român de fotbal

0

Și mai e și singurul care joacă la un club de top din Europa. Din păcate rezultatul transferului nu ajunge în România, Drăgușin părăsind ”lumea fotbalului românesc” pe la 16 ani.

E deja la Londra, a trecut la antrenamente, mare lucru să nu îl vedem câteva minute mâine, pe Old Trafford.

Se tot vorbește că a refuzat Bayern Munchen dar să punem lucrurile în context: bavarezii au venit cu oferta undeva între stația de taxi și jet-ul privat care avea direcția Londra și ar fi fost cam de porc să se răzgândească. Ok, pare-se că erau mai mulți bani la mijloc (pentru jucător) dar Drăgușin a lucrat până acum la un statut de om serios, de cuvânt, pe care l-a onorat.

Mutarea vine la momentul oportun pentru el, sezonul trecut și prima parte a acestuia sunt cele mai bune din scurta lui carieră, pare-se că a reținut multe chestiuni din aventura Juventus (un alt motiv pentru care, probabil, nu a ales Bayern) iar Spurs cu Postecoglou par a fi setup-ul perfect pentru dezvoltare fotbalistică. Numai să nu stea prea mult acolo, șoptește Harry în barbă….

Aveți un material video despre transferul lui Drăgușin, cu câteva chestiuni interesante și o explicație de ce e considerat ”the Romanian Van Dijk”. Acu’, la ce performanțe are Virgil nici nu e foarte greu….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.