Pe repede înapoi – S18/23

0

The marriage of convenience. Messi a cam încheiat conturile cu PSG. Și dacă se confirmă suspendarea și ”… nu va mai îmbrăca tricoul lui PSG” -ul spus (poate la nervi) de un oficial al francezilor atunci despărțirea va fi una cu fricțiuni. Însă în cei doi ani de relație toate cele trei părți au avut de câștigat: Messi cam 800.000 pe săptămână, PSG poate trece în palmares că l-a avut în echipă pe unul dintre cei mai buni jucători de fotbal iar Qatar a avut cu ce să bată darabana înainte, în timpul și după World Cup 2022. Eu zic că a fost win-win-win situation. Să vedem unde merge Messi pentru finalul de carieră: Barca, USA, Ryad.

Sorana Cîrstea a câștigat ediția inaugurală a turneului de la Reus. Sorana e pe val în această perioadă și noi tragem nădejde că va face un Roland Garros de excepție. Cu această victorie, Sorana a urcat bine în clasamentul WTA și e la un pas să treacă de Simona. Irina a făcut-o deja.

Nimic nou pe frontul de est al handbalului european: echipa cu cel mai valoros lot iese din nou din competițiile europene și, evident, de vină e sistemul! Oricine altcineva numai ele nu. Același trist discurs de la cea mai bună handbalistă din România.

Haaland, încă un record la cingătoare. Ce era de așteptat s-a întâmplat: norvegianul a marcat golul cu numărul 35 în Premier League și i-a depășit pe Cole și Shearer. Și ar mai fi 5 meciuri de jucat, cine știe unde ridică ștacheta. Ah, în opinia celor de la eurosport Haaland are un suflet pueril. Tare, nu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.