AO2023 fără Sorana, Irina, Ana, Jaq…

1

Înainte de Crăciun citeam această ştire care ne spunea (aproape trimfător) că România e cea de a şaptea ţară când vine vorba de prezenţa în Top 100 WTA. Suna bine, venea AO2023 ne gândeam că vom prinde măcar sfârşitul primei săptămâni.

Suntem joi, la mijlocul primei săptămâni de Australian Open 2023 şi nu mai avem nici o reprezentantă în turneu. Simona e ocupată cu cititul prospectelor, Sorana Cîrstea a pierdut în faţa Yuliei Putintseva după ce debutase în forţă (62, 46, 36), Ana Bogdan a pierdut la Anna Bondar (26, 62, 36), Patricia Ţig la Shuai Zhang (16, 64, 06), Jaqueline la Jessica Pegula (06, 16 – aici a fost dur!). Un pas în faţă a făcut Irina Begu care a ajuns în turul 2 dar a pierdut la Laura Siegemund (75, 57, 36) deşi Irina e loc 30 WTA iar nemţoaica e abia pe 158!

Acum vedem cât face o Simona Halep la orgoliul naţional 🙂 Poate celelalte fete ar trebui să mai citească despre motivaţie, pregătire şamd (tot e promoţie).

Mai aveam patru prezenţe la dublu dar la ora aceasta două au şi ieşit (Jaqueline şi Ana Bogdan) rămânând în cursă doar Gabi Ruse şi Monica Niculescu. Noi sperăm cât mai mult.

#atasaputut, rămânem pozitivi şi reportăm speranţele pentru următoarele turnee.

A, nici la “expate” nu stăm mai bine: Bianca şi Ema au plecat şi ele din Melbourne după primul tur 😉

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.