Cine vă recomandă?

1

– uite, poate vrei să te enervezi puţin: “Prin prisma muncii pe care am făcut-o în ultimii doi ani cred că am câștigat puțin!” îmi trimite un prieten link-ul din gsp.

10.000 de euro lunar ar fi acel prea puţin. Lăsăm la o parte discuţia că e plătit din banii de căldură ai oraşului, trecem direct la miezul problemei: păi dacă e plătit prea puţin la CSM probabil că ar trebui să caute o altă echipă care îi poate plăti mai mult decât cei 10 mii.

CV-ul îl ajută: ca antrenor al unei echipe cu buget în primele 5 din lume nu a mai prins Final Four în ultimele 2 sezoane. În acelaşi interval are o cupă şi un campionat. Sezonul trecut a terminat pe 2. Cu el ca antrenor principal CSM are un titlu (2021) şi … mai nimic în Europa. Ei, cu CV-ul ăsta cred că găseşte fără nicio problemă o echipă care să îi dea mai mult de 10 mii pe lună.

Aşa că ce o mai fi aşteptând?

Cu ocazia asta mi-am adus aminte de komunikatul sec al clubului finanţat aproape integral de o entitate publică după ce au pierdut în faţa unei echipe finanţate în proporţie de 2% de Primărie.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.