Sferturile Europa League 2021-2022

0

Spre deosebire de Champions League sferturile Europa League sunt chiar foarte echilibrate. Hai, poate Frankfurt v Barca să fie mai dezechilibrat, în rest sunt meciuri de care pe care.

Leipzig v Atalanta

Pe de o parte avem o trupă care a renăscut de când a venit Tedesco şi pare să aibă, până la urmă, un sezon bun. Pe de altă parte avem o trupă care e în cădere liberă în competiţia internă dar a ajuns în sferturile UEL. Leipzig tocmai a terminat speranţa la titlu a lui Dortmund (4-1) şi speră să repete performanţa şi cu Atalanta. Italienii speră şi ei ca forma bună din Europa să continue. Tendinţa pariorilor e spre over, noi mergem pe un Under 3.

Braga v Rangers

Sezonul trecut s-au văzut în optimi, anul ăsta în sferturi. Cine ştie, la anul în semifinale. Anul trecut Rangers a trecut cu două victorii, anul ăsta… Braga a scos Monaco în optimi dar Rangers e performera cu victoria în faţa lui Dortmund. Meci complicat, Braga a bătut Benfica în uichend, Rangers a piedut în faţa lui Celtic, avem stări de spirit diferite. Braga -0.25 e alegerea noastră.

Frankfurt v Barcelona

Cel mai dezechilibrat sfert, nemţii sunt destul de anemici în ultimul timp (3-4-3), unde mai pui că au luat bătaie acasă de la Betis (erau să piardă calificarea). Barcelona e pe val, Xavi a reuşit să cristalizeze un sistem de joc, să integreze tineretul şi să înşire victoriile (8-2-0). Apropo, cele două egaluri au venitîn meciurile de UEL jucate acasă. Mergem pe 2 solist, Barca ar vrea să închidă repede dubla.

West Ham v OL

David Moyes e în sferturi şi are de gând să meargă până la capăt. Mai ales că e sezonul de debut al lui West Ham în Europa League. A câştigat grupa (în faţa lui Zagreb) şi a scos mai apoi pe Sevilla, o performanţă oricum te-ai uita. Nici cu OL nu ne e ruşine, câştigătoare de grupă, a scos în optimi pe Porto. Am observat că West Ham loveşte prima pe teren propriu, mă aştep ca şi diseară să avem un scenariu la fel. La fel, mergem pe gazde, West Ham -0.25.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.