Man City vs Real Madrid: prima semifinală UEFA Champions League 2021-2022

1

La începutul sezonului UCL puţini ar fi fost cei care nu ar fi pus cele două trupe în semifinale. Şi iată că au avut dreptate, City şi Real au reuşit să atingă semifinalele UCL.

City a avut un traseu mai lejer – Sporting şi Atletico – dar s-au chinuit in sferturi în faţa lui Simeone. Realul a avut traseul mai greu – PSG şi Chelsea – dar cele 7 goluri marcate de Benzema i-au trimis pe spanioli în semifinale.

Cancelo e absent pentru City, Walker, De Bruyne, Stones sunt incerţi dar mă aştept să îi vedem în teren. Dincolo, Militao a revenit, sunt ceva dubii la Alaba şi Casemiro, dar în rest nu sunt probleme.

Acum 6 ani, fix pe 26 aprilie, City şi Real jucau în prima manşă a semifinalelor UCL, tot la Manchester. 0-0 atunci, era perioada Pellegrini la Man City şi a lui Zidane la Real. A fost un meci închis, dominat uşor de Real (Marcelo, Kroos, Modric, Casemiro, Benzema, Bale au fost pe teren şi atunci).

În seara asta ne aşteptăm la un meci mai deschis, City sunt ceva mai bine decât acum 6 ani, au aceelaşi număr de trofee UCL ca acum 6 ani ( 🙂 ) dar îl au pe Pep pe bancă şi îi recomandă traseul din sezonul trecut. Realul 1. e ca la ea acasă în UCL şi 2. vedem cu ochiul liber că în ultima perioadă sunt o trupă care şi marchează şi ia goluri. Din fericire pentru ei mai mult marchează dar diseară vor da peste o defensivă solidă – vorbiţi cu Simeone despre asta.

În acest prim meci nu mă aştept la surprize tactice, ambii manageri vor merge pe ce ştiu mai bine jucătorii – 4-3-3 vs 4-3-3, lăsând pentru retur eventualele inovaţii.

E cam mare încrederea bookmakerilor în Man City (cota în jur de 1.5) în condiţiile în care Pep are probleme pe teren propriu când se vede cu trupe serioase (vezi ultimele 10 meciuri).

RMA +1.5 e alegerea noastră.

Prietenii de la Extravagant Betting Tips ne propun un meci închis: sub 4.5 cartonaşe; sub 21.5 faulturi; sub 9.5 cornere.

Game on!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.