Pe repede înapoi – S29

0

Romania a debutat la Olimpiada 2020, secţiunea fotbal, împotriva Hondurasului. Gaşca strânsă de Mirel Rădoi a făcut un meci subţire, ultra-defensiv în a doua repriză şi a reuşit să câştige cu 1-0, fără să tragă un şut la poartă. Performanţă remercabilă dacă ţinem cont de context. Şi da, respect Hagi pentru faptul că a trimis 5 oameni la echipa olimpică.

A venit al doilea meci, ora adevărului, meciul cu Coreea de Sud. Ei, aici nu a mai mers cu “focul la ei” şi Romania a luat un 0-4 de poveste. Am fost pe locul I, suntem pe locul IV, avem şanse la sferturi. Evident, contestatarii au jubilat, Mirel şi-a umplut frigiderul. Până şi Radu Paraschivescu sare la beregata oficialilor.

Una dintre calităţile lui Southgate s-ar putea să-i fie piedică în obţinerea unui titlu (europan/mondial) pentru Anglia. For Southgate the danger is that by researching the past so thoroughly, he ends up fighting the last war, and being caught behind the wave of history.

Mai greu cu conferinţele de presă, mai lejer cu şedinţele foto. Drăguţa de ea, Naomi Osaka, a apărut pe coperţile câtorva reviste şi a mai şi lansat un documentar pe Netflix. Când a fost luată la rost pe SM a răspuns extrem de rapid spunând că fotografiile au fost făcute anul trecut. Dar filmul? Oricum a şters repede răspunsul agresiv. Preţioasă domnişoară.

A luat Turul Franţei (a doua oară, consecutiv) a devenit şi vicecampion olimpic. Mai ştii, poate merge şi în La Vuelta. Tadej Pogacar e “fenomenul” din ciclism. Physiologically, San Millán describes the Slovenian as a “diamond that needed to be polished,” when he arrived at the team. From testing, his recovery capacity on a muscular and mitochondrial level was judged to be exceptional. Blood analysis shows he’s ready to race hard again after a few days, when peers are still exhausted.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.