Champions League 2020-2021: Ziua 19

0

Azi şi mâine aflăm şi restul de 4 sfertfinaliste ale Champions League 2020-2021. Două sunt deja cunoscute (City şi Bayern) la celelate două se mai joacă. Un pic de praf de plictiseală sau mi se pare?

Manchester City v Borusia Mönchengladbach

Dincolo de scorul din tur, forma actuală a lui Gladbach m-a făcut să o trimit pe City în sferturi. Lumea zice că de când Rose a anunţat că pleacă, Gladbach a intrat în criză dar cred că germenii eşecului erau mai demult acolo. Parcă el a lansat zvonul, că dacă e să ne luam după ultimele rezultate îmi pare că nici la tineretul lui Dortmund nu prindea. Oricum omul e resemnat (aşa se pregăteşte un meci de UCL) şi uşor aerian.

Niciuna dintre trupe nu are probleme de lot, dar doar unul dintre antrenori va roti. Celălalt trage de orice fir de iarbă poate-poate iese un rezultat. Cred că Pep va intra cu trupa standard, va forţa un gol, două şi apoi va trimite oameni care au prins mai puţin.

“The most important thing is to travel there, enjoy the match, listen to the Champions League anthem ahead of the match and enjoy every moment there”, Nico Elvedi.

#atatsaputut

Man City & BTS e alegerea nostră, cotă spre 3.

Real Madrid v Atalanta

Un arbitraj de toată jena a făcut ca Realul să vină în retur cu un avantaj de un gol, o victorie obţinută la spartul târgului, în faţa unui adversar în 10 încă din primul sfert. E greu de spus ce joacă în acest moment Realul, ceva între autobază firavă şi atac bont. După meciul cu Atalanta are 2 egaluri şi o victorie cu Elche, toate aceste puncte fiind scoase cu goluri după minutul 88. Şi nu că până atunci au avut jde mii de ocazii şi doar ghinionul a făcut ca mingea să nu intre în poartă. Atalanta a suferit tare în tur după eliminarea de tot rahatul şi puteau veni cu un 0-0 la Madrid. Meciul tur a fost dat ca un over sigur dar mesiu arbitru a gândit altfel.

Casemiro e out, Carvajal accidentat, Hazard mai face o operaţie la gleznă (Zizou e siderat). Freuler e eliminatul din tur, altfel Atalanta nu are absenţe recente.

All things equal, văd Atalanta punând mari probleme unui Real lent, îmbătrânit. Să sperăm că Makkelie e ceva mai vertical şi cu o vedere mai bună decât Stieler.

Over 2.5 & Over 2.5 cartonase & Over 5.5 cornere e alegerea noastră. Iar pentru cei cu sânge, Atalanta to Qualify plăteşte peste 3.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.