Champions League 2020-2021: Ziua 8

0

Câteva echipe s-au dovedit a fi foarte grăbite şi şi-au asigurat calificarea în optimile UCL, Chelsea şi Sevilla din grupa E, Barca şi Juve din Grupa G fiind trupele care mai au de tranşat doar locul în grupă.

Ah, şi s-au marcat “doar” 26 de goluri. Puţin, foarte puţin.

Grupa A

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bayern Munchen v Salzburg. Că vorbeam de echipe deja calificate, Bayern are şansa – şi datoria faşă de suporteri – să închidă calificarea în seara asta. După chifla din uichend ar fi momentul pentru un meci cu multe goluri. Salzburg pare că e tot în vrie, chiar şi după pauza competiţională iar un meci pe Allianz este orice numai prilej de revenire nu. Bayern minim 2 goluri, minim 5 cornere şi Salzburg minim 2 cartonaşe.

Atletico Madrid v Lokomotiv. Pare un meci la dispoziţia lui Atletico însă: Suarez, Torreira, Herrera lipsesc, vin după un meci tensionat, cu Barca, şi nu prea au rulat bine în UCL – chiar şi singura victorie (cea cu Salzburg) venind după un meci greu, cu gol în min 85. Ruşii au revenit cu o victorie la limită după pauza competiţională dar îmi este greu să-i văd făcând ceva la Madrid. Cel mult să reziste în defensivă o perioadă ceva mai lungă de 30 de minute. Atletico marchează minim 2 goluri şi are minim 6 cornere.

Grupa B

Standings provided by SofaScore LiveScore

Gladbach v Şahtior. Ce măcel a fost în Ucraina! 6-0 au bătut nemţii şi cu o posibilă victorie în seara asta se lasează foarte bine pentru unul dintre cele două locuri pentru optimi. Ucrainienii au o lista cam lungă de absenţe aşa că mergem tot pe mâna lui Thuram. Gladbach să marcheze, să aibă 5+ Cornere şi Şahtior 2+ cartonaşe.

Inter v Real Madrid. Meciul de pe Bernabeu a fost unul spectaculos şi italienii au fost la 10 minute de un egal, meritat aş zice eu. Trei săptămâni mai târziu ne aşteptăm la o partidă cam pe aceleaşi coordonate. Inter are câţiva absenţi (Brozovic, Pinamonti, Kolarov) şi nici Real nu stă mai bine, Benzema şi Ramos fiind cele mai mari absenţe. Italienii par că au revenit bine după pauza competiţională, spaniolii s-au cam încurcat la Villareal. Dacă mai pui şi absenţele, aş zice că balanţa se înclină spre Inter. 1X & O2.5 & O7.5 cornere.

Grupa C

Standings provided by SofaScore LiveScore

Oly v City. Dacă Oly a revenit cu victorie în derby-ul cu Panata, City s-a făcut de baftă în faţa oamenilor lui Mourinho. În tur a fost 3-0 dar diferenţa s-a concretizat abia pe final, în ciuda presiunii exercitate de englezi. Grecii au probleme în ofensivă, cu Valbuena, Mahgoub şi El Arabi daţi absenţi aşa că City to win to nil pare fezabil.

Marseille v Porto. Meci de do or die pentru francezi, care nu au făcut nimic, dar nimic, în primele 3 partide de UCL (0 puncte, 0 goluri marcate). Au revenit cu o victorie muncită la Strasbourg în timp ce Porto a avut meci de antrenament prin Taca de Portugal. Mai experimentaţi, mai proaspeţi portughezii, nu au cum să piardă meciul ăsta. 2 solist.

Grupa D

Standings provided by SofaScore LiveScore

Liverpool v Atalanta. Viaţa fără Virgil pare să nu fie chiar atât de rea, de exemplu Atalanta nu a reuşit pe teren propriu să le marcheze un gol. Dar au luat 5, Liverpool a făcut o demonstraţie de forţă şi acum îi aşteaptă pe italieni să închidă dubla în stil mare. Klopp şi-a făcut mâna pe Leicester (3-0 plus 4 bare!) şi nu cred că o Atalanta în vrie (1-3-2) îi poate pune probleme. Liverpool şi O2.5.

Ajax v Midtjylland. Pe lângă Marseille, danezii sunt cea de a doua echipă fără punct câştigat până acum (măcar au înscris un gol 🙂 ). Ajax a început bine grupa şi rezultatele o fac favorită la locul II, evident, cu victorie în seara asta. Mă aştept la o ofensivă totală a olandezilor şi nu cred că va dura mult până când danezii vor lua. Şi de acolo… HT/FT 1/1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.