Covid, record, ruşine – cocktail-ul românesc în UEL

0

A trecut şi turul II de calificare al UEL, a mai picat o echipă românească prin ochiurile sitei.

Speranţa noastră ar fi ca nu orice tur de calificare să însemne şi o echipă românească mai puţin pentru că nu ne prinde jiletca în competiţiile europene…

COVID – epidemia a lovit la FCSB, jucători şi staff deopotrivă aşa că juniorii au avut o şansă nesperată. Pe care au fructificat-o la capătul unui meci foarte … interesant. “A fost greu, dar frumos” – bănuiesc că a fost leit motivul lor şi, într-adevăr, aşa a fost. Până la urmă s-au calificat, asta e tot ce contează.

Record – meciul fcsb-ului a stabilit un record în cupele europene: e singurul meci în care ambele echipe au marcat câte 6 goluri. Spectacol, nene, spectacol!

Ruşine – efţe Botoşani şi-a dat cu stângul în dreptul şi a înclinat steagul în faţa mult mai “titraţilor” Shkendija. Aşa că Mourinho nu mai ajunge la “Boston” ci pe undeva prin Macedonia de Nord. Adevărul e că şi clima e mai blândă pe acolo. Ruşinos, macedonenii sunt o trupă rudimentară, nimic deosebit, dar botoşănenii fiind prea siguri de întâlnirea cu Mou, i-au cam luat la mişto pe vecinii de la sud. Unde mai pui că au jucat cu un om în plus aproape o jumătate de oră…

Atât s-a putut. România rămâne cu binomul CFR – FCSB în UEL, microbiştii români sperând că măcar cele două să prindă grupele UEL.

Ce urmează

Djurgården (SWE) vs CFR Cluj (ROU) şi FCSB (ROU) vs Slovan Liberec (CZE) – asta a ieşit din urnele UEL, ambele se joacă pe 24.

În mod normal, atât CFR cât şi FCSB ar trebui să treacă în play-off, ultimul pas înaintea grupelor. Nici Djurgarden, nici Slovan nu sunt trupe de calibru, puţină atenţie şi loturile intacte ar putea fi tot ce este nevoie pentru o calificare.

Dar aşa era şi efţe Botoşani. Favorită. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.