A doua semifinală de UEL: Inter v Şahtior

0

Locul II în Serie A şi eliminare preamtură din UCL – ăsta nu e chiar un sezon reuşit pentru Conte la Inter. În Europa League au mersi bine, fără mari probleme dar şi adversarii au fost de un nivel inferior. De exemplu meciul cu Getafe, o trupă nici prea-prea, nici foarte-foarte: rezultatul bun, 2-0, dar meciul nu le-a aparţinut, spaniolii conducând mult timp jocul, au avut un penalty şi l-a cam intins pe Handanovic.

Ceva mai bine, defensiv, au jucat oamenii lui Conte cu Leverkusen, nemţii având doar două şuturi pe poartă, mulţi din anturajulo lor sperând că asta a fost ultima repetiţie pentru semifinală/finală.

Şahtior a măturat pe jos cu Wolfsburg (5-1 în dublă manşă) pentru ca în sferturi să dispună cu 4-1 de Basel. Deşi rezultatul pare unul edificator, jocul a fost cam subţire, ucrainienii reuşind să scoată trei goluri dintr-o ocazie şi jumătate. Buni pe faza de atac şi norocoşi, până acum, pe faza defensivă, ucrainienii intră relaxaţi în această semifinală, mult peste ce-şi propuseseră la debutul sezonului. Dar dacă vor să scoată ceva mai mult de o înfrângere onorabilă ar trebui să-şi pună ordine în defensivă: alde Lukaku nu va fi aşa de iertător ca elveţienii de la Basel.

Alexis nu joacă, în rest loturi complete pentru ambii antrenori.

Mă aştept la un meci mai închis în prima parte, ambele vor încerca să-şi ascundă slăbiciunile defensive. Dar dacă apare un gol în primele 20 de minute văd un meci aprins până spre final.

Mergem pe reţeta de aseară: minim 3 goluri, minim 3 cartonaşe, minim 6 cornere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.