Europa League 2019-2020: Ziua 9

0

Aproape suspendat, fotbalul european ne-a oferit o surpriză aseară, deţinătoarea la zi a UCL fiind eliminată în doi timpi şi trei mişcări de salahorii lui Simeone.

Azi avem 6 meciuri, Sevilla v AS Roma şi Inter v Getafe fiind amânate, din motive evidente.

De la 19.55

Basaksehir v FC Copenhaga: turcii pleacă cu prima şansă, doar ce au dat de pământ cu Sporting, dar danezii sunt foarte atenţi în deplasări. Celtic poate depune mărturie (1-3, la Glasgow). Copenhaga +1 ar trebui să nu dezamăgească.

Frankfurt v Basel: pe de o parte avem o trupă care alternează meciurile bune cu cele slabe, pe de altă parte avem o echipă cu un sezon mai slab şi care nu a mai jucat un meci oficial din 27 februarie. Va fi o întâlnire interesantă, cu ceva goluri. Greu de estimat rezultatul aşa că rămân la BTS.

LASK v Man United: revelaţia acestei ediţii de UEL, o debutantă în “primăvara” unei competiţii europene, dă piept cu acest “Rapid” al Premier League, numita Manchester United. Austriecii au un sezon de vis, lideri în Bundesliga, au măturat pe jos cu adversarele din UEL (mai puţin Sporting) dar, pentru meciul ăsta, au câteva probleme de lot: ambii fundaşi centrali sunt suspendaţi iar doi oameni de bandă stânga sunt accidentaţi.

Pentru Man United acest meci e cel ce urmează derby-ului cu City (câştigat) şi cel de dinaintea meciului cu Spurs, o şansă bună de a-şi consolida poziţia în primele 5. Ole va schimba mult primul 11, să vedem cât de “verzi” sunt cei de la tineretul lui United.

De la 22.00

Olympiakos v Wolves: grecii au avut un sezon bun în UCL, doar Bayern a bătut aici, greu, 3-2, şi Arsenal, la fel de greu 1-0 în UEL. Wolves merg excelent şi faptul că nu sunt o trupă de tradiţie îi va ajuta cu siguranţa. Oly va ataca mai mult (nu va sta la cutie ca în meciurile cu Arsenal şi Bayern) aşa că văd o şansă bună pentru Wolves sp nu plece cu mâna goaă de la Atena.

Wolfsburg v Şahtior: ucrainienii au fost nu demult în Germania şi au luat un 4-1 surct şi cuprinzător de la Frankfurt. Nu cred că s-au schimbat foarte multe de atunci şi deşi Wolfsburg nu e Frankfurt merg pe mâna nemţilor.

Rangers v Leverkusen: scoţienii sunt într-o minicriză din care nici micul Hagi nu poate să-i scoată, Leverkusen e pe val 4 victorii din ultimele 5 meciuri şi o medie de aproape 3 goluri per meci. Vă las cu tweet-ul lui Bazer, şi vă spun că merg pe un Leverkusen DNB.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.