Europa League 2019-2020: Ziua 6

0

E ultima zi de fotbal european a acestui deceniu, onoarea revenind competiţiei mici a UEFA.

Să facem un tur de orizont (o expresie care a făcut carieră la Radio România) prin grupele UEL, tranşa de la 19.55, să vedem unde mai este vreo miză sau unde se bifează ultimul meci al grupei.

Grupa A: APOEL v Sevilla, Qarabağ v Dudelange

Aici situaţia e clară, Sevilla şi APOEL sunt calificate, în ordinea asta. Meci de antrenament Nicosia, de principiu şi onoare la Qarabag. Pronostic: APOEL +0.75 şi over 2.5 la Qarabag.

Grupa B: Copenhaga v Malmö, Dynamo Kiev v Lugano

Grupă încurcată, în care toate echipele, cu excepţia lui Lugano, au şanse la calificare. Cel mai bine stă Copenhaga, care se califică la victorie, egal sau dacă Kiev nu bate (greu de crezut…). Malmo ar cam trebui să bată pentru că dacă ucrianienii bat şi vin la egalitate de puncte cu ei reultatele directe îi avantajează pe ei. În cazul lui Kiev e clar: victorie sau nimic. Pronostic: X la Copenhaga, Kiev şi Over 1.5.

Grupa C: Basel v Trabzonspor, Getafe v Krasnodar

Aici e simplu: Basel are 10 puncte, Getafe şi Kuban câte 9. Elveţienii sunt calificaţi (în caz de 10 puncte pe linie au avantajul meciurilor directe cu ambele). Meciul grupei e la Getafe, care pe care, cu uşor avantaj pentru spanioli care s epot mulţumi şi cu un egal. Turcii sunt out. Pronostic: Basel to win, Over 2.5 la Getafe.

Grupa D: LASK v Sporting, PSV v Rosenborg

Aici e simplu, LASK şi Sporting sunt calificate, PSV şi Rosenborg sunt out. Pronostic: Sporting X2, PSV and Over 2.5.

Group E: CFR Cluj v Celtic, Rennes v Lazio

Celtic e calificată, de pe primul loc, vine la Cluj pentru berea ieftină. Lazio se duce la Rennes cu speranţa ca Celtic să bată la Cluj, discutabil. Pronostic: Over 2.5 la Cluj (ştiu, riscant) şi X la Rennes.

Grupa F: Standard v Arsenal, Frankfurt v Guimaraes

Altă grupă încurcată: Arsenal nu trebuie să piardă pentru a se califica, Standard trebuie să bată şi să spere că Frankfurt pierde (la egalitate de puncte nemţii au avantajul meciurilor directe), Frankfurt trebuie să bată ca să fie siguri (merge şi un egal cu condiţia ca Standard să nu bată). Să vă mai zic că grupa se poate termina cu toate cele trei trupe la 10 puncte, clasament în trei, golaveraj direct etc? Pronostic: Standard BTS, Franfurt 1&O2.5&BTS.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.