Scurtul drum de la 7-2 la 1-5

0

Cu o lună şi o zi în urmă Bayern pleca victorioasă de la Londra, după un spectaculos 7-2 aplicat nefericiţilor de la Tottenham.

Era un moment fast pentru Kovac, care putea să închidă gura contestatarilor ce prinseseră glas odată cu prestaţia nu prea convingătoare din primele 6 etape de Bundesliga.

Au fost mulţi care au spus, atunci, că acel meci a fost un accident, nemţilor intrându-le tot, englezilor mai nimic.

O lună şi şase meciuri mai târziu, Bayern este măcelărită la Frankfurt şi pare-se că până şi paharul lui Uli (mare fan al lui Niko!) s-a umplut (cu un vin bun, bănuiesc 😉 ).

Dincolo de rezultat, suporterii bavarezilor sunt sideraţi de felul în care arată echipa: “nimănui nu-i mai este frică de noi”, “intrăm pe teren ca să ne apărăm”, “mentalitate de echipă mică, de Frankfurt”, “antrenorul lui Dusseldorf râde de noi – astea ar fi doar o parte din of-urile lor.

Şi ca Moyes (şi restul de antrenori ce au urmat) la Man United, Herr Niko e pus pe doborât recorduri. Negative.

Imediat după meci s-a crezut că Bayern va încheia raporturile de muncă cu Niko Kovac şi meciul cu Oly şi derby-ul cu Dortmund îi va prinde cu un interimar.

Nimic mai greşit. Suporterii lui Bayern trebuie să mai aştepte: Kovac va rămâne pentru următoarele două meciuri, abia peste 8 zile se va discuta viitorul lui pe banca bavarezilor.

Dar oare ce se va întâmpla dacă va câştiga cele două meciuri? Oare nu cumva merge mai departe? Pentru că mie mi se pare că Niko are un spate puternic în board-ul lui Bayern, spate care nu mai ţine cont de performanţele lui ca antrenor ci mai degrabă de alte aspecte.

Altfel, să nu uităm:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.