Europa League 2019-2020: Ziua 4

0

Vine momentul decantărilor şi în cea de a doua competiţie europeană. Începe returul, cine îşi doreşte un Crăciun îmbelşugat trebuie să livreze.

Ne-am uitat pe pomelnic şi am decis să ne uităm la:

UPDATE:

Seria a doua, de la 22.00

Din tranşa de seara ne uităm la:

Rangers v Porto: aflate la egalitate de puncte şi cu un 1-1 în meciul de la Glasgow, cele două trupe luptă pentru locul II, atât scoţienii cât şi portughezii fiind interesaţi de UEL. Porto a dominat meciul tur dar scoţienii au stat bine în defensivă. Acum, cred că va fi rândul lor să pună presiune astfel că rezultatul final depinde de abilitatea lui Porto de a contraataca.

Gladbach v AS Roma: Surprinzător, nemţii stau pe ultimul loc din grupă şi cam ăsta ar fi meciul de câştigat dacă vor să mai fie prezenţi în UCL. Roma e pe val, după ce au bătut Napoli, dar au o listă cam lungă de accidentaţi înaintea meciului din seara asta. Gladbach e destul de inconstantă (3-2-2 în ultimel 7 meciuri) aşa că nu ştim cum vor fi diseară: dacă sunt în formă cred că trec de Roma, dacă nu, un egal (ca în tur) e în cărţi. Meci de over.

Wolverhampton v Slovan: englezii au bătut greu în tur – de altfel e singura lor victorie în ultimele 5 meciuri – dar victoria de la Bratislava i-a pus într-o poziţie favorabilă vis-a-vis de calificare. În seara asta ar trebui să definitiveze treaba, cu o victorie sunt cam 95% califica’i. Şi mă aştept ca gaşca de portughezi să livreze. 1 şi Over 1.5 ar trebui să nu ne scoată banii din buzunar.


Prima serie, de la 19.55

Lazio v Celtic: nu prea mi-am dat seama dacă italienii îşi doresc să ajungă în faza următoare a UEL, prestaţiile lor au fost fluctuante. Scoţienii sigur vor să meargă mai departe, asta e clar. Ambele sunt în formă, Lazio are trei victorii consecutive după înfrângerea de la Glasgow, Celtic are 6 (inclusiv cea cu Lazio). Meci interesant, văd un O2.5.

Standard v Eintracht: l-am pus aici pentru că nemţii au câştigat greu meciul tur (2-1) şi dacă nu fac punct/puncte în seara asta s-ar putea să aibă probleme cu calificarea. Frankfurt vine după demolarea lui Bayern, ar trebui să fie pe val. La fel, un meci de over, nemţii nu sunt fier-beton în apărare.

Basel v Getafe: Surprinzător turul din Spania, unde elveţienii au stat la cutie după ce au deschis relativ repede scorul. Getafe nu a fost în stare să refacă diferenţa aşa că Basel a plecat cu trei puncte dintr-o deplasare considerată cel puţin dificlă. Diseară, Basel are ambele aripi suspendate, Getafe nu are probleme de lot. Elveţienii se pot califica dacă bat, Getafe e pe doi şi un egal îi ţine în coasta elveţienilor. Pare un meci de under, un egal e în cărţi.

CFR v Rennes: Dan – 1-0 – Petrescu ar trebui să livreze scorul care l-a făcut celebru pentru a avea şanse reale la calificare. Dacă nu o face, atunci avantajul luat în tur se năruie. Şi ar fi păcat, gândiţi-vă că e posibil ca Celtic să bată în Italia…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.