Inter, favorită cu Juve?

0

Da, aşa se pare. Am aruncat un ochi pe ce ne propun bookmakerii la meciul de la 21.45 şi văd că Inter e uşor favorită.

O situaţie rară în ultimele sezoane dominate de Juvele lui Conte (sau Allegri). Diseară vom auzi de “Inter-ul lui Conte”, o sintagmă cu care suporterii italieni se vor obişnui cu greu (dacă o vor face vreodată).

Strict statistic, Inter a început ca din tun, mâna lui Conte se vede peste tot, Lukaku parcă a uitat că a jucat la MU iar Godin e proaspăt ca la 24 de ani.. Dar marea surpriză e Sensi, om de bază la mijlocul terenului. 24 de ani, venit de la Sassuolo, se profilează a fi un adevărat trequartista.

Juve a început bine sub conducerea lui Sarri (doar două egaluri în primele 8 meciuri oficiale) şi intră în meci cu gândul de a termina odată cu visele de mărire ale lui Inter (cu Conte pe bancă).

Până să înceapă meciul puteţi citi o excelentă istorie a acestui derby: “Antrenorul lui Inter, Gigi Simoni, a fost eliminat, dupa ce i-a spus arbitrului “Sa iti fie rusine!”. Acest protest a fost o nimica toata, fata de ceea ce avea sa se intample in Parlamentul Italian, unde sesiunea s-a terminat cu doi deputati care au inceput sa-si imparta pumni, acuzele aduse fiind de aranjare a meciurilor. “

Previous articleEuropa League 2019-2020: Ziua 2
Next article+ 40%. Inflaţie la costuri, inflaţie la termene de predare
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.