Europa League 2019-2020: Ziua 2

0

Champions League şi-a făcut datoria şi a livrat câteva meciuri de povestit nepoţilor (nu ai suporterilor lui Spurs…) suntem curioşi dacă UEL ţine steagul sus.

Din lotul de la 19.55 mi-au atras atenţia:

AZ Alkmaar v Man United. Olandezii au scos un punct la Belgrad dar ar fi putut pleca cu toate trei de nu ar fi rămas în 10. Englezii trec printr-o perioadă oribilă, iar victoria chinuită cu Astana din primul meci nu a schimbat nimic la club. Ole e under pressure, Lingard la fel, – e un meci care dacă se termină prost pentru ei nu va rămâne fără consecinţe. Alkmaar DNB ar trebui să livreze.

St. Etienne v Wolfsburg. Francezii au reuşit în uichend ce de-a doua victorie din acest sezon (5 înfrângeri şi două egaluri!). Clar, nu e un început de sezon normal şi umbra lui Claude Puel stă deasupra lui Printat. Nemţii au şi ei un început de sezon slab (totuşi, nu la fel de slab ca al adversarelor), fără înfrângere dar cu o sumedenie de egaluri. Li se mai spune “Wolfs 1-1 burg”. Wolfsburg DNB nu ar trebui să cadă.

Feyenoord v Porto. Deşi au dominat meciul de la Glasgow, olandezii au trebuit să plece cu mâna goală. Frustrant, a fost unul dintre cele mai bune meciuri din septembrie pentru ei. Porto merge ceas cu 6 victorii în ultimele 6 meciuri şi fără gol primit în ultimele 3. Over 2.5 ar merita încercat.

De la 22.00 ne uităm la:

Lazio v Rennes. Italienii au luat un 2-1 surprinzător de la CFR Cluj şi sunt nevoiţi să facă puncte dacă ţintesc primăvara europeană. Rennes a făcut un egal muncit cu Celtic – un rezultat bun în contextul în care în ultimele 6 meciuri nu au nicio victorie. Lazio -1 e alegerea mea.

Celtic v CFR. Reeditarea întâlnirii din preliminariile UCL, iar Petrescu are din nou o şansă bună să nu plece cu mâna goală. Scoţienii sunt, ca de obicei, zmei la ei în campionat, după egalul de la Rennes au dat 9 goluri în 3 meciuri. CFR a renunţat la Cupa României şi ţinteşte un traseu cât mai lung în UEL. Am impresia că Petrescu va juca la fel ca în meciul din august, AllIn.

Arsenal v Standard. Ambele au început în forţă grupa, cu victorii la 0 cu Frankfurt şi respectiv Guimaraes. Ambele trupe sunt în formă (2 victorii şi un egal în ultimele 3 meciuri). Toate ingredientele pentru un meci de bună calitate. Arsenal & Over 1.5 nu a r trebui să ne înşele buzunarele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.