Celelalte patru sfert-finaliste ale Champions League 2018/2019

0

Gata, s-a completat tabloul optimilor de finală a Champions League 2019-2019. Trendul instalat în prima parte s-a păstrat parţial şi în cea de a doua tranşă, cu Juventus întorcând acel 0-2 de la Madrid.

Cu lecţia neînvăţată

Lecţie de antrenorat predată de Allegri lui Simeone. Dincolo de prestaţia bună a lui CR7, Allegri a fost omul care a câştigat returul, care l-a scos la tablă pe Simeone, l-a tras de perciuni şi l-a trimis în bancă. E adevărat, nici unul dintre jucătorii lui Atletico nu a prestat la un nivel cât de cât acceptabil, dar asta nu a făcut decât să expună şi mai mult simplitatea ideilor lui Simeone.

Juve nu a convins în nici un meci (poate doar cu excepţia unor momente din a doua repriză a meciului de aseară) dar e trupa care, per total, merită să fie în sferturi.

Măcelul

Fără obraz oamenii lui Pep. Fără nici un pic de ruşine. Au dat în Schalke ca surdu-n tobă, de nu mai ştiau oamenii lui Tedesco să scoată gazul.

Urât meci, doar fanii lui City să fi apreciat ceva la el.

Răzbunarea lui Klopp

Bayern pleca uşor favorită în returul de pe Allianz. Şi în ciuda unui început mai anevoios, şi a unui gol primit din cauza unei erori colosale marca Neuer, Bayern a intrat la pauză cu calificare la îndemână.

Însă cea de a doua repriză a fost una sub orice critică pentru nemţi, incapabili să câştige mijlocul terenului şi ezitanţi în defensivă. Vezi golul doi, venit după o fază fixă prelungită, în care Van Dijk sare liniştit în mijlocul careului.

Liverpool a jucat exact, riguros pe alături, nu a avut în multe momente iniţiativa, şi până la urmă a reuşit să facă sferturile în Champions League. E departe de trupa care încânta spectatorii prin octombrie, noiembrie dar a fost îndeajuns pentru această fază.

Foc de paie

Undeva prin minutul 70 părea că surpriza e pe cale să se întâmple: OL venise la 1-2, presa, iar oamenii lui Pique dădeau cu stângul în dreptul.

Norocul Barcelonei a fost o recuperare pe la mijlocul terenului, pasă către Messi, 3-1, şi de acolo s-a năruit castelul francezilor.

Victorie meritată a lui Messi.

Previous articleCe ar putea avea în comun Bayern Munchen şi Poli Iaşi?
Next articleMarin la Ajax. Mulţumiţi? Mulţumiri?
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.